Kevserclp Geçtiğimiz hafta Perşembe günü nişanım geldi 38+2 haftalık hamileyim ve yarın sunni sancı vererek doğumu başlatacaklar aşırı heycanlıyımmmm gergin korkmuş meraklı 🙈 dualarınıza ihtiyacım var❤️
Denizvegokyuzu Kevserclp ay ne güzel ya Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin bebeğinizi 🤲🏻😇 39 haftadayim daha hiç bir belirti yok darısı başıma inşallah 🤗🤩
Fasulyem2 Kevserclp Allah bi avazda kurtarsın insallah 🥰 sağ salim kucağınıza alın insallah kolay bi doğum olur :)
Zeyyyn Kevserclp bir avazda inşallah kısa sürede gerçekleşir doğum 7 saate doğurdum korku endişe herkes tedirgin etsede suni doğumu evladını kucağına alınca herşey geçiyor sağlıkla kavuşun bebeğinize 🌸
Kevserclp Denizvegokyuzu benim de ara ara kasılmalarım ve sancılarım vardı birden nişan geldi bakalım yarın da kucağıma alıcam😍❤️
PrensesAnnesi- Bi avazda bitsin inşAllah Rabbim yavruna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bol bol salavat getir, doğum anında edilen bütün dualar kabul olurmuş dilediğin gibi dua et 🌸
Denizvegokyuzu Kevserclp kasilma dediğiniz nasıl birşey tam olarak. Karnım sertleşiyor bebek yaslaniyor gibi oluyor. Nefes alamıyorum sanki öyle bişey mi 🙄🙄🤷🏻♀️
Kevserclp Denizvegokyuzu evet bebeğim bir yere toplanması bi süre öyle durması bebeğin kendini doğuma hazırlamasıymıs 🥰
3Mucizeannesi Kevserclp Allah’ım yardımcın olsun hayırlısıyla sağ sağlim yavruna kavuş inşallah bizede çok dua et canım benim miniğini bizim yerimizede coooook kokla ❤️
Denizvegokyuzu Kevserclp inşallah sorunsuz sıkıntısız sağ salim gelsin doğumdan sonra da yazar mısınız merak ediyorum 🤗 Benimde haftabasi suni sancı ile doğum baslicakmis eğer gelmez ise 🙄😇
Denizvegokyuzu Kevserclp bizimde oldu çok şükür eve çıktık 🤲🏻 Nasıl durumunuz 😇 Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin 🤲🏻