Keho2626 Kızlar 35 haftalık gebeyim sürekli yemek yemek istiyorum ve ne bulursam yiyiyorum. Ayriyeten geceleri artık ciddi uyku problemi yaşıyorum bel ağrısı çoğaldı uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl 🤷♀️🤦♀️
_papatya-ilaydam06 Keho2626 uyku problemleri bende de var onlar normal bir durummuş bebek büyüdükçe bi çok rahatsızlıklardan ötürü de uyuyamıyoruz mide yanması bel ağrısı gibi Allah yardımcımız olsun:)
kahvesever__ Keho2626 bende çok yemek yiyorum hele tatlı şeyler hiç affetmiyorum agrılarım sancılarım çoğaldı benim de uyku problemim zaten var uyamıyorum
Guzellerbebek Keho2626 35 olacam bende bel agrisi asiri var ama istahim oyle aman aman degil ilk hamileligimde gebelik sekeri vardi habire yiyordum
Frdvsdru Bende aynı durumdayım geceleri uyuyamıyorum gündüz koltukta sayıklıyorum iyice ağırlaştım hareketlerim kısıtlanıyor
Wonderful_mom kahvesever__ haftalrimiz ayniydi senle cnm.. sancindedigin nasil oluyorsun.. benim bu sabah belimde cok kotu bir sanci vardi
OzlmMmmm Bu açlığı çözemiyorum arkadaşlar gecenin bu saatinde tost yedim olmadı, fındık ceviz yedim olmadı, muz yedim olmadı, şu anda yoğurtla kapanışı yapmışımdır inşallah diye dua ediyorum. Böyle giderse yandık.
Fatoo33 Bebeğim heran gelebilir benim kız sabırsız çıktı 2cm açılma var kanalada girdi bekliyorum yemek konusunda eskisi kadar iştahım kalmadı ve iyice ağırlaştım sürekli uykulu yorgunum vajina ve makattaki baskıdan dolayı çok zor yürüyorum 😔
Meryem_Canli Fatoo33 35. Hafta erken doğum oluyor ya normal doğum yapılabiliyor mu? Bana da suyunun azaldığını söyledi doktorumuz. Böyle giderse doğuma alırız dedi
Keho2626 Fatoo33 ay kıyamam rabbim sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin inşallah prenses biraz daha bekler
Keho2626 Meryem_Canli bugün kontrolümüz vardı 2680 iyi diye düşünüyorum sizin bebişin kilosu kaç acaba
Fatoo33 Meryem_Canli su azalmasında genellikle sezeryan diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemiyorum ama bende 35 deyim doktorum doğumu durdurmaya gerek duymadı gelmek istiyorsa gelsin herşeyi tamamlandı dedi ama sancıyı durdurmayı deneyebiliriz nekadar içerde durursa okadar iyi dedi durdurduk sancıyı şimdi gerisi kızıma kaldı artık hanım efendi nezaman gelmek isterse bekliyoruz
Keho2626 Wonderful_mom sancı gibi yalancı sancıymış doktor öyle dedi iki gündür de kalçamda batma hissi var 🤷♀️
Keho2626 Guzellerbebek heleninannesi06 ay Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla zamanında gelsinler artık çekeceğiz bir süre daha 🤷♀️😂
kahvesever__ Wonderful_mom kasıklarıma vuruyor oğlum kat katı kesiliyor bir yerde toplanıyor belim agrıdan kopuyor artık hayırlısıyla zamanında doğurmak istiyorum az kaldı zaten
Wonderful_mom kahvesever__ anladim cnm benim de sabah belimde cok kotu bir sanci vardi.. gece hic idrara cikmadim. Sabah kalktgmda baya tutmustum. Adim atamıyordm.. tuttuuugm icin lavaboya gttm geldim uzandim belime bir sanci girdi ayni dogum sancisi gibi ödüm koptu
kahvesever__ Wonderful_mom doğuma az kaldıkça agrılar olur demişti doktorum bel agrısı el ayak şişmesi uyuşması sancılar fallan hepsi normal demişti korkma panik yapma canım rabbim hayırlı güzel ve kolay doğumlar nasip etsin ikimizede inşallah 🙏
Wonderful_mom kahvesever__ Allah razi olsun cnm insallah.. daha cok var insan ister istemez korkuyor 🤷😔
heleninannesi06 Keho2626 yeme isteğim azaldı benim çünkü mide sorunum inanılmaz arttı boğazıma kadar yanıyor geceleri uyuyamıyorum bu yüzden oturarak filan gaviscon etki etmiyor artık 😃
yesilkedi Keho2626 36 haftalığım ne bulursam yiyorum tatlıya hayır diyemiyorum gebeliğin başından 30. haftama kadar tatlıdan tiksiniyordum şimdi ise tatlı yiyorum yedikce midem ekşiyor ekşidikce öksürüyorum uyku desen hak getire değişik bi döngünün içindeyim. akşam üstü öyle bi uykum geliyor ki göz kapaklarımı açamıyorum bayılıcak gibi oluyorum 🥲
Meryem_Canli Alerdinc kaç cm olduğunu söylemedi, bol sıvı tükek istirahat et böyle giderse doğuma girersin dedi sadece