_aren evet benim dediğimin dışında bir şey yazmıyor ki burda! Siz acaba ne anladınız ne sandınız da böyle bir şeyi attınız buraya. Kahkaha attım açınca. Siz heralde sağlıkçıyım derken hastanede yer falan siliyorsunuz. Yoksa aksi kafayla şu yazdıklarınız mümkün değil. Doktor olmadığınızı zaten biliyoruz. Sağlıkçıyım adı altında zaten iki üç seçenek var. Onları da insanlar dikkate almaz. Göreviniz belli sizin. Tabii ki anneden diyecek. Annenin vücudunda depolanmış vitaminlerden minerallerden alıyor embriyo besinlerini. Bunu anlamak bu kadar mı zor. Tabii ki anneden karşılıyor diyecek uzaylılar tarafından karşılanmıyor. Her şey annenin bedeninde çünkü!!! Google a girip ilk 3 ay bebek.. ile başlayan şeyler yazmayın. Girin ama bilimsel makale okuyun, ben dediğim gibi profesörlerle konuştum sağlıkçılarla değil 😉 ingilizce tıbbi kaynak okuyun bilginiz yeterliyse. Yetersizse türkçeye çevirin okuyun yine de okuyun !!! İlk 3 ay on kilo verdim yazıyorum hastaneye kalktım beslenemediğim için yazıyorum, hala bana lafı çevirip başka şeyler yazmaya çalışıyor. Vallahi yazık.