OktayMeltemSahin Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum nst ye bağlandığımızda cihazda bir kırmızı birde yeşil rakamlar oluyor onlar neyi ifade ediyor bilgisi olan var mı ?
deletedmom209 OktayMeltemSahin kırmızı yeşil olarak bilmiyorum o makineye göre değişiyor üstteki 14 ve üzeri seyreden rakamlar bebeğin kalp atışları diğeri de sancı
gamzeliv kirmizi olan bebegin kalp atışı yesil.olan sancin cnm.yesil.olani elleme sanciyu etkilemis olursn
OktayMeltemSahin gamzeliv Deletedmom331 Kubrw çok teşekkür ederim kızlar kırmızı olan 140 larda sancıda en fazla 50 yi gördüm anlamadım 15 günüm kaldı 0 belirti 🤦🏼♀️
gamzeliv OktayMeltemSahin az var sancin cnm bende 34 haftaligim bi an önce dogurmak istiyorum ama var daha 😝😝
OktayMeltemSahin gamzeliv son zamanlar hakkatten geçmiyormuş kızz birde sıcaklarla birleşince iyice yandık 🤭
gamzeliv OktayMeltemSahin aynn yaaaa pisyorum aksama.kdr pervane onundeym yinede sicak bi an omce dogurmak jstiyoum en son ne zamam gittin kontrile ben dun gittum 2100 kilosu senn kac
gamzeliv OktayMeltemSahin benim 32 +4 dü birazck önde gidiyo 33 haftayla uyumlu dedi kilosu nasil sence