BMelek Tfidan evlenmeden once denizlide yasiyordum denipol Hasan satiogluna gidiyordum ailecek gidiyoruz arkadaslarimda dogum yapti cok memnunlar bende her memlekete gittigimde gidiyorum kendisine Semih mun var ayni hastanede ondanda cok memnunlar
Beybiannesi BMelek Semih mum genelde sezeryandan yana bı doktor sezaryen istiyorsan git bence. Ben egekentte gidiyorum Arif saylan ama onun karşısında eşinin özel muayenesi var onu çok övüyorlar baya iyiymiş oda canım 😌
Gulcinn20 Özel sağlık hastanesinde Doç.Dr Hülya ayık aydın öneririm şuanda da benim doktorum gayet memnunum bi araştırabilirsiniz isterseniz
Tfidan Gulcinn20 çok teşekkür ederim araştıracağım onu da tavsiyeler üzerine gitmek rahatlatıyor az da olsa bilgin oluyor 😊
atlasinannesiii Kesinlikle özel sağlık Ayşe Seçil. 2 hafta önce doğum yaptım dünyanın en tatlı en ilgili doktoru fakat randevu bulmak biraz zor
Tfidan atlasinannesiii sağlıkla büyüsün bebiş canım. Doğum ve muayene ücreti ne kadar peki ? atlasinannesiii
Elifshn 14 haftaligim hep Arif Saylana gitmiştim, bugün Yunus Aydın a gittim resmen içim rahatladı güler yüzlü konuşkan bir doktor gördüm ona devam etmeyi düşünüyorum Arif hoca iyi ama çok donuk benim beklentimi karşılayamadı maalesef
Tfidan atlasinannesiii Erzurum’da görev yapıyoruz ailem Denizli’de doğumu orada planlıyoruz doktor konusunda tedirgindim bilgim yoktu çok teşekkür ederim canım bir fikrim oldu gerçekten 🙏