Evet kızlar suan prensesimi uyuturken gözlerim dolu dolu yazıyorum bu hikayeyi 🥺 benim kızım biraz inatcı çıktı 40 +3 de doktorumuz yatış verdi 4 Şubat tarihinde saat sabah 8:30 da doktorumuz yatısımızı yaptı bilgi veriyor ebeler ilk doğum olduğu için 72 saat süremiz var sabır isteyen bir döngüye girdiğimizi şöyledir tabi ben pek aldırış etmedim benm o kadar sürmez falan kafasındayım ne suyum geldi ne nişanım nede 1 cm açılma var neye güvenip öyle düşündüysem artık 😂😂 neyse lafı uzatmadan beni ebeler hazırladı ilk alttan açılma varmı diye kontrol etti yok dedi ve uyarı verdi biraz bekledikten sonra (2saat ) tekrar beni çatala aldı ve tekrar muayene etti yine olmadığını söyledi fitil taktılar rahim yumusasın dıye 5 saat etkisi varmış o beş saatte geçti yine yok benm moral 0 gelen doğuruyor yanımda giden doğuruyor ben ağlamaktan helak olmuşum sancım var nst de de çıkıyor ama 0 açılma neyse artık zurnanın dank dediği yere geldik bana gece suni sancı taktılar arkadaşlar her bi dalması öyle bir sancı ki kendi sancım biyana bide o geldi üstüne öldümmm diyorsun ama ölmüyorsun gece boyu açılma var mı diye baktılar 1 cm olmuş anca ertesi gün de aynı şekilde suni yedim eşim yalvarıyor annem yalvarıyor çıkışını alalım gidelim özele diye ama ben tutturdum burda istiyorum normal olacak diye ben nolrmalde gebeliğim süresince özele gittim devlet hastanesi ne pek gitmiyordum sıra bulabildikce oda pek mümkün olmuyor benm özelde ki doktorum sezeryan yanlısı biriydi bende normal istediğim için devlete gittim onca sancıyı cektim neyse yaramı deşmeyeyim yine 😔 doktorum deniz bak Güler yüzlüsün bu halde bile tebessüm ediyorsun dayan diyor ben yalvarıyorum hocam beni alın ameliyata diye ama ne careee devlet ya sonuna kadar süründürecekler ben o günde ful sancı çektim su dahi içemeden aç susuz direncim kalmadı Artık neyse ertesi gün oldu doktor geldi hazırlayın dedi sezeryana alacağım çünkü 1 cm fazla açılma olmadı 2 gündür 3. Gün saat 11 :50 de minik kuşumu omzuma getirdiklerinde dedimki ben yaşamıyormuşum ben onun o sıcacak tenini öpüp kokladıgımda dünyalar benm olmustu kızlar açılma olmasının sebebi kistlerim varmış 2 tane ve bunlar ultrasonla gözükmediği için olmamış 😒 kızlar sezeryan da bir doğum ben 3 .gün evimi süpürdüm hastaneden çıkar çıkmaz korkmayın bol bol yürümeye çalışın hepsi kucağınıza aldığınızda bitiyor sonra diyorsunuz ki yine olsa yine o sancıları çekerim 😍 çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻🤍