Nur_Sema 2 haftadır beri sol bacağımda akşamları feci ağrı oluyor bu normal bir şey mi sizce hamiş anneleri sizinde böyle şikayetiniz oluyor mu?
eflinveannesi Nur_Sema benim hamileliğin başından beri vardı 🥴 1 haftadir çok şükür agirmiyor 17+6 yız🌸
Limonzeytin Nur_Sema Magnezyum almanız lazım 14.haftadan itibaren veriyolar kalsiyumda alın. Ağrı ve kramplar için iyi oluyo
Busradogann Evet normal ama Dr magnezyum baslamasi gerekiyor o kesiyo çok şükür benimde vardı ve kesti
Busraaltsoy Meloakar benim 32 haftada başladı bu sabah ayak agrisiyla uyandım yürüyemedim 🙁😒neredeyse ağlayacaktim😥 sakatlandim sandim
Esrahazen1 Haftada başladı o ağrı 33. Haftadayım hala ağrıyo özellikle uzanınca sol bacağım kitleniyo resmen hareket ettirmekte zorlanıyorum birsüre
Nur_Sema zehraaaktas en kısa zamanda inşallah geçer doktora danışmak lazım aslında neden oluyor diye ben daha gitmedim randevu günü gelince gideceğim soracağım neden ağrıyor diye
miroski_22 Nur_Sema canım ben çalışıyorum günde 9 9bucuk saat ayakta kalıyorum markette çalışıyorum doktorum bundan dolayı olduğunu söylemişti
gozdeyagci Benim de gebeliğin başında et kırığı derler çok spor yapınca oluşan ağrı gibi bir ağrı oldu. 2 hafta sonra da geçti. Bazen ağrı başladığında eşimin bacağını üzerime atıyordum iyi geliyordu. Ama tabi szi danışmadan yapmayın.
Mrv135 Nur_Sema Evet 4 haftalıkken başladı magnezyum hapı kullanıyorum, maden suyu içiyorum. Doktorunuza söyleyin magnezyum başlatır muhtemelen.