asbehra nazli_dmn555 samsun atakumdayım karar veremedim bir türlü devlet fakülte ve özel arasında kaldım 😅
dilara0605 nazli_dmn555 ben merzifonda yaşıyorum ama samsun MedicalPark da takipliyim nasipse doğumuda orda yapacağım
Cemretoprak Ben Samsun Havza ilçesinde yim Samsun doğum evinde düşünüyorum ama bakalım ama büyük ihtimal orası. Normal doğum yaptım 2 cocugumuda 3. Olacak inşallah oda normal olursa inşallah orda düşünüyorum
nazli_dmn555 Cemretoprak Kadın doğum hastanesinde kendi özel odanda mı yapıyosun normal doğumu. Yoksa doğumhane de mi yaptırıyolar
nazli_dmn555 Yarenciik Büyük Anadolu ya gittim bi kaç defa Doğum paketlerini sorduk 12 bindem başlıyordu size ne kadar söylediler ücreti
turefb nazli_dmn555 Samsun Terme deyim, Samsun Büyük Anadolu Hastanesi nde doğum yapacağım inşallah, muayenelerimi hep orda oldum☺️
Gakko2352 Atasam da sormuştum doğumu 6900 TL dediler sezaryen de normal doğum da aynı fiyat, artış olabilir dediler ben doğum hastanesinde düşünüyorum doğumu nasip olursa gün geçtikçe artıyor fiyatlar