mucizevar 23 haftalık hamileyim.Sürekli midem yanıyor ve yatınca midemdekiler ağzıma çıkıyor sanki ayaktayken ve dik otururken daha iyi.Bunu yaşayan var mı?ne önerirsiniz?
Smyye1B mucizevar Çift yastık kullanmanızı öneririm 😇 Mide yanmanız içinde doktorunuza söylediyseniz şurup veya tablet vermiştir onları aksatmayın 😇
Miracinannesi_52 mucizevar gaviscon kesinlikle canım yakın ya doktoruna git yazır yada sağlık ocağına git orda yazdır mutlaka hemen başla 30 haftalık oldum benim de o haftalar başladı hala da devam ediyor şurup olmasa naparım bilmem 🤷♀️
Mercimek2 mucizevar 36 haftadayım şu an yatamıyorum migde yanması yediklerinin ağzına gelmesi sürekli geyirme isteği oluyor ama geyiremiyirsun çoğu geceler migde yanmasından oturarak uyuyorumm
Soruyorumm Doktorum bana renie şurup şeklinde verdi güvenli bir ilaç dedi mide yanması için haftalar ilerledikçe yanma artacak dedi sen de doktoruna sor istersen kullanmadan
mucizevar Miracinannesi_52 şurubu midem almıyor rennie tablet kullanıyorum ,soğuk süt içiyorum fayda etmiyor.teşekkürler canım yorumun için 💐
kubra44 33 haftalığım aynısı bende de var başımı yastığa koyduğum an mide yanması mide bulantısı ile lavaboya koşuyorum😕
kubra44 mucizevar rennie şurup içiyorum bulantı içinde prilam kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor 😕bebişler doğana kadar idare edeceğiz artık😊
Smyye1B mucizevar Mide yanması için rennie içiyordum bu arada faydasını göremedim doktoruma Talcid kullanabilirmiyim diye sordum uygun gördü onu yazdı onu kullanıyorum çok daha rahatlatıyor 😇
mucizevar kubra44 bende günde 3 tane prilam alıyorum ona rağmen çoğu yemekten tiksindim hala yiyemiyorum ve bulantı yaşıyorum
_aren mucizevar rahat uyuyabilmeniz için benim hep kullandığım yöntem sol tarafınıza doğru yatarsanız daha rahat edersiniz. Mide katlandığı için yediklerinizn yukarı çıkamaz.