Mugehkc Biz yeni evli sayılırız evlilik yıldönümüz pandemıye denk gelmıstı bu kez ramazana ne yapsam hediye süpriz bilemiyorum aklıma gelmıyo hiç bir şey 🙈
Minigin_annesi0 Mugehkc güzel bi iftar sofrası hazırlamaktan başka bişey gelmiyor aklıma şık bi sofra mumlar falan güzel olur💕
Veraleyl Mugehkc benimde eşimin doğum günü geçen sene de yanında değildim güzel kutlayamadım. Bu sene bebegimizle ona baba kız kombin tişört yaptırdım. Iftar dan sonrası için hazırlık yapmayı planlıyorum çünkü iftara kadar evde 🤦🏻♀️
Pamukcukk Mugehkc ben sevdiği yemekleri yapıp bir de pasta yapmıştım çok mutlu olmuştu ikimizde hediye almadık 🙂
Nur123aa Mugehkc güzel bir masa ve harika sunumlu bir yemek su an yapılacak en iyi şey romantik olursa daha güzel olur ☺️
Mugehkc Minigin_annesi0 gecen sene o bana yaptı bu senede sanırım bn ona yapcam gbi farklı şeyler düsündüm ama olmuyo oruç fln
Soruyorumm Güzel bir yerde iftara götüre bilirsin Sevdiği bir hediyeyi alabilirsin Ekonomiksel olarak değişmekle birlikte bayramda iki günlük bi kaçamak otel gezi ayarlayabilirsin
Mugehkc Veraleyl Ya cok şeker bebiş bnde istıyorm olmadı için ypksa onla ılgılıde süprizlerim var yok degl 🤗 simdi artık baş başa bizde iftar fln olr sanırım
kbrkrblt16 Sevdiği yemekleri yapıp ikinizin resminin olduğu pasta yaptırabilirsiniz yada bir hediye alabilirsiniz bence dışarda iftar yapmak pek mantıklı gelmiyor bana kişi başı 150 den başlıyor fiyatlar 😂bu devirde zor 😒
Veraleyl Mugehkc yaa inşallah en kısa zamanda olur canım. Iftar güzel olur ama benim ki akşama kadar evde o yüzden hazırlayamıyorum iftar için romantik bi sofra