Sudebadehanifr 6 hafta iki günlük gebeyim, kese göründü ancak bebek görünmedi iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem. Normalmi?
Limonzeytin Sudebadehanifr Zaten şuan ortada bi bebek olmayablr nokta kadar yani göbekten baktırdıysanz görünmemesi normal. 2hfta snra netleşr doktorun dedği gibi yinede ufak olacak mercmk tanesi kadar
324682929 Sudebadehanifr çok normal görünmez o kadar haftalıkta benim 9 haftama yakın göründü içini ferah tut normal yani internet hep kötü olasılıkları söylüyo zaten
Zisanince Sudebadehanifr bi 1 ,5. Hafta daha geçsin gidip baktırın Çünkü altıncı haftada kalp atışı dinleniyor
Papatyaytt Sudebadehanifr vajinlmi baktı. Katından ultrason Lami baktı Benimde karından o haftalar da gorunmemeisti ama 7.haftada vajinal ultrason dan göründü ve suandada 39.haftaya giricez sakin panik yapma sakince bekle ben kendimi çok yipratmistim korkutmustu doktor beni pislik kadın
Sudebadehanifr Limonzeytin işte o noktayı dahi göremedi. Boş kese olabilirmiş nette ki açıklamalar öyle diyor.
58ee Sudebadehanifr internete bakmayın sağlam insanı öldürür o bilgiler suan çok erken haftya görür ve insallah kalbinide duyarsınız geç döllenme olmuş olabilir
Limonzeytin Sudebadehanifr İnternetteki her bilgiye bakmayın inanmayında herşey yazıyor orada doktorunuz sizi bilgilendirecektir 👍 strea yapmayn olumlu olun hep gerisi nasip🤲
Soruyorumm Kesenin ölçüsüne göre bekliyorlar kesenin boş demeleri için bir ölçüsü var ölçüyü tam hatırlamıyorum
MNursel Sudebadehanifr oğlumda 5 haftalıkken göründü adetten önce öğrenmiştim gebe olduğumu. Şimdiki gebeliğimde geç döllenme sonucu çok geç göründü kesemiz . 7 ydi sanırım adete göre ama 5 haftalık görünüyordu mesala . İçinizi ferah tutun .
Newmom11 Sudebadehanifr benim de gec göründü cok korkmustum ana 1 hafta sonra gittigimde bebek göründü. Sakın internete bakma ben de o hatayi yapmistim