Meymiss 2 hafta önce gittim ve Ercan beye sordum, doğum yapılmıyor biliyorsun değil mi dedi ve yeni bina yapılacağını söyledi, artık ikinciye burda doğurursun dedi😁
Deletedmom_7 Dnzsby yine de Ercan beye randevu aldım. Takipleri orda da yaptıracağım. Belki bir ümit doğurana kadar açılır. Açılmazsa da sağlık olsun 😊
Dnzsby Deletedmom_7 nerde dusunuyosunuz doğumu cigli iyi diolar randevu bulmak zor az kaldı doğuma benim
Konak-pehli1van Merve201119 merhabalar eşrefpaşa hastanesınde eşim çalışıyor doğum yapılmıyor demıssınız hala yapılmıyor mu acaba bı bılgınız var mı ?
Merve201119 Konak-pehli1van evet yapılmıyor hatta hastaneyi yeniliyorlar şuanda daha büyütüyorlar depremden beri yapılmıyor dogum
Konak-pehli1van Merve201119 sizde İzmir’de oturuyorsunuz sanırım nerede doğum yaptınız memnun kaldınız mı ?
Merve201119 Konak-pehli1van evet izmirde oturuyorum eşim o hastanede çalıştığına göre bende doğal olarak izmirde oturuyorum☺️☺️ben cinarli hastanesinde doğum yaptım 20 gun once memnun kaldım doktorumdanda doğumumdanda
3bebeliannee Merve201119 merhaba, esiniz hala o hastanede çalışıyor mu acaba? Tamamen yenilendi diyorlar ama, doğum oluyor mu artık?