Eylemdog Bugün çatlaklarımı fatkettim. 35 hafta ve sadece 3 kilo almama rağmen göbeğimin alt tarafı az bir şey çatlamış , umarım daha fazla olmaz :')
MerveeD Sevonu İnşallah bu zamandan sonrada olmaz 😍 sabah akşam kullanın sizde yağlarınızı ve özellikle banyodan cıkıncaa
Ponyo renginnnock benim de karnımda hiç olmamıştı çatlak seviniyorsum derken 34 haftalığım ve geçen hafta göbek deliğimin alt kısmında az bir alanda çatlama olmuş. Üzüldüm ama yapı meselesi yani sürekli yağlar sürüyorum da çatlayacağı varsa önüne geçemiyorsun malesef. Çünkü benim bacaklar çok erken çatlamıştı zaten daha ilk aylarda..
Ozlm0916 renginnnock benim bacaklarımda var 2 aydır hemde çok kırmızı kırmızı doktora dedim ama krem felan vermedi normal dedi
unkowngirl Şahsi tecrübemi söyleyeyim inşâAllah. Doğumuma günler kala göbeğim çatladı. Yaklaşık 39. Haftada. 39’a kadar yağ kullandım bakımımı yaptım nemlendirdim hep. Fakat yine de çatladı. Benim annemin de çatlamış bu yüzden genetik olduğunu düşünüyorum.
Burcumor-28 38 haftada oluşmaya başladı Benim de.Şimdiye kadar olmadıysa olmaz daha deyip hiç bir şey yapmamıştım.Şimdi 40 hafta olduk baya arttı sadece göbek kısmımda var.Siz yağ krem falan kullanın bence.Keşke bende başından beri kullansaymışım 😑