Xxwoman Afedersiniz Normalde kabızdım birkaç günde anca çıkardım ama şimdi gün aşırı tuvalete çıkıyorum ve yumuşak katı bi tuvalet değil afedersiniz sizler böyle bi durum yaşadınız mı
Clk56 Xxwoman yumuşama ishal daha çok tuvalet yapma filan yakinladiginin haberimis forumda okumustum benim sancilarim varken nst de ishaldim simdi sancim bitti 37+4 olduk normal suan kabuzda degilim de sanci etkiliyor galiba
iremugurluoglu Xxwoman yaaaa aynı şeyi bende yaşıyorum. Hatta afedersinşz günde 3 kere falan tuvalete çıkıyorum. Şoklardayım. Bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim
Mltmsncn Xxwoman kesinlikle belirti. Bende öyle oldu sürekli büyük tuvalete cıktım kıvamı yumusama olmustu. Gecesine sancılarım basladı doguma gittim
Xxwoman iremugurluoglu ya yediğimiZden ya da haftan az kaldıysa doğuma haZırlanıyor vücudumuz bence kabız olmamamız gerekiyor zaten bi yandan da iyi
Clk56 iremugurluoglu bagirsaklarin üzerinde baskı kalksın rahat ıkınalım diye oluyormus anneme söyledim boyle boyle diye oda dedi bende öyle olmuştum doğumdan 1 2 hafta önce filan demekki oluyo
Xxwoman haziransekiz hadi hayırlısı ama çok erken oluyor inşallah 37 mizi doldurur 38 e gireriz suan erken çünkü
Clk56 Xxwoman benim cuma 38 oluyor 38 39 arasi gelsin inşallah 40 a doğru giderken de hergun ne zaman gelcek diye düşünmekte zor 😌
balbebekannesi0 Ben 34+5 im neredeyse 10 gündür benim de öyle. Doğum habercisi deyince korktum arkadaşlar çok erken benim için :/
Xxwoman balbebekannesi0 bağırsak ve mide ile de alakalı olabilir kendini karamsarlaştırma belki de bağırsağımız bozuldu ya da vücut bi kaç hafta öncesinden doğuma hazırlıyor iyi düşün iyi olsun inşallah