Saliha03 Neler yediniz ya napcam bilmiyorum 1 hafta diyet deneyelim dedi doktorumuz yerine neler yediniz döküntü kaşıntı falan yok sadece kakası yeşil pütürlü doğduğundan beri fazla emip Peynirimsi kusuyor bide gazı var yeterli mi acaba süt alerjisi için
Feyza-nur Saliha03 benım doktorum liste vermişti yememem gereken ürünlerin olduğu içinde süt ürünü olan hersey yasak çikolata filan test yaptırdınız mı
1408 Saliha03 benim bebeğimde de süt alerjisi var doktorun verdiği listede hiç birşey yemedim yemiyorum 8 gün çok iyiydi şikayetler azaldı sonrası gene başladı et ve tavuk yiyorum o yapar mı acabw
seon90 Saliha03 benm doktorum inek sütü olan hiç birseyi tüketme peynir kek çikolata vs yani içinde süt bulunan birseyi tüketme demişti ayrıyetten kuruyemişte tüketme demişti.sadece keçi peyniri yiyebilirsin deöişti.ve gerçekten bunu uyguladım oğlumun uykusu bile değişmişti çok çok düzelmişti.1 bucuk yaşa kadar bu diyete devam ettim doktorum bırak dediği zaman bıraktım.
burakveannesi Saliha03 mukuslu kaka ve gürültülü kaka ile götürdün doktorum kan görmemiz lazımken alerji için diyelim dedi
Saliha03 Feyza-nur Hayır sadece bugün aradım kakasının rengini söyledim diyet yapalım deneyelim bi dedi huzursuz falan diyince neydi sizin bebeğinizdeki gözlemleriniz söyler misiniz rica etsem olmadı başka doktora gidicem çünkü
Feyza-nur Saliha03 mukuslu ve gürültülü kaka vardı sadece ama doktorum alerji demedi alerji hemen anlaşılabilecek bişey değil demişti her belirti her bebekte olmak zorunda değil demişti ben 20 gün diyet yaptım eger alerjiyse 1 haftada olacak bişey değil malesef en az 15 gün diyet yapılmalı diyetten sonra düzelmedi ben test istedim ve alerji testi yaptırdık birsey cıkmadı
Saliha03 Feyza-nur o zaman alerji değil sizin bebeğiniz bende test isticem yapabilmek için önce yoksa boşuna sütün kalitesini düşürcem ne yiyip ne içebilirim ki araştırıyorum birşey bulamadım çok zayıf kalıyo listeler siz nasıl beslendiniz bu süreçte neleri koydunuz peynirin yoğurdun yerine acaba
smnrsmnr Feyza-nur merhabalar benimde bebeğimde sümüklü kaka, burun hırıltısı gürültülü kaka var. Ne zaman fark ettiniz. Testi ne zaman yapıyorslr acaba bebeğim 30 günlük
Feyza-nur Saliha03 hiç bir sey koyamadım ama kesin süt alerjisi olsaydı doktorum diyetisyenle birlikte diyete başlatacaktı inşallah süt alerjisi değilsinizdir ama eğer öyleyseniz mutlaka diyetisyenden yardım al sütünün kalitesi için
Saliha03 Feyza-nur Yarın randevumuz var umarım alerji değildir ya çünkü çok zor bu diyet herşeyde mutlaka inek sütü var çünkü
GoncaClk Saliha03 yeşil olması sknti değil diye biliyorum bebek fazla beslenince olablr diyorlar bizimkinde mukus var mesela bende diyetteyim ama pütür dediginiz şey beyaz mi. Mukus parçaları mı
Saliha03 GoncaClk Beyaz sarı gibi içindekiler resmen kakasını inceliyorum her seferinde tam sarıya döncek bi sonraki yine hafif yeşil gibi geliyor
Selenaysss Saliha03 bizde de yeşil mukuslu kaka vardı ve vücudun da iki üç tane kızarıklık oluyordu mutlaka fotoğraf attım kızarıklıkları doktor gördü huysuzluk iştah azalması ve kilo kaybı görmediği için test yapmadı kaka takibi istedi kan varmı yokmu diye suan sarıya döndü takipteyiz suan
Feyza-nur smnrsmnr sümüklü kaka hırıltı filan varsa üşütmüş hasta olabilir balgamı kakadan atıyorlar cunku benım oğluma alerji testi yapılmadı kan idrar yapıldı ben sadece 1 ay diyet yaptım süt ve süt ürünü kullanmadım eger devam etmeseydi test yapılacaktı devam ettiği için alerjiden şüphelenmedi doktorum