eso14 MeyraRana aaaaaaaaa hayırla sağlıkla sıhhatle kavuşun birbirinize canım benim 🌸 dualarımız seninle. Belirtin var mıydı
Bsraermis8 eso14 bende bu pazar günü 36 haftalık olacağım . Ayy sabah bı uyandım nefes alamıyorum . Gece kaç kez su içmeye uyandım zatenn. Burnum mu şişmiş ne hâlâ nefes almak zor geliyor . Karnım zaten aldı başını gidiyor offff hareket etmek çok zor . 2 buçuk yaşında oğlum var onla da yatıp dinlenmek imkansız …. 😢 Doğum korkusu başladı bide…. Umarım kolayca dogururuz . Keşke 37+5 tr falan doğsa 😁
eso14 Bsraermis8 hahahahhaha rabbim yardımcın olsun canım benim. Diğer bebeyle nasıl hareket ediyorsun valla şaşırıyorum ben böyle annelerimize 🌸 maşallah size
eso14 Eliffefee kız doğurmaktan korkuyorum ama öyle değil 😂 eksiklerim var valizde ufak tefek onları almadan doğurursam kötü hissederim 😂😂
MeyraRana eso14 amin inşallah vala dualarınıza ihtycm var yoktu belirtim kontrole gelmiştim haftaya salı doğuma alırız dediler o yüzden 1 hafta önceden yatta hani gözetim altında tutalım doğuma hazırlıklı girersin dedi.
eso14 Rmys10 yalancı sancı demişti bana ebe canımm. Bende bir kere 40 olmuştu. Gerçek sancıyı detaylı anlatmıştı. 100 lere geliyormuş öyle olunca
AlyaUrasmoms eso14 36+6′dan bel ağrıları, sırt ağrıları, mide bulantıları ile selam ✋🏻🙊🥴 Yarın doktorumdan sezaryen için gün alıcam inşallah onun heyecanı ile bekliyorum 🙈 Allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🥲🌹
eso14 AlyaUrasmoms aha bu ben 😂 haftamız ve günümüzde aynı bebiş. Mide bulantısı geri geldi aşırı canım sıkılıyor. 😂amiinnnb inşallah ❤️
panpancabo eso14 inanın o kadar çok su içiyorum ki üç dört günde bir damacanayı değiştiriyoruz, tuvalete gitmekten helak oldum 😂😂 inşallah iyidir sizin bebişin kilosu da, fazla oldu mu sıkıntı oluyor böyle gecikirse diye endişe ediyor insan 😅
eso14 panpancabo ayyyy 😂😂😂 valla benimde akşamları ellerim şişiyor. Karnım iyice çatlamış moralim bozuldu. Mosmor… 😢 Kilosuda en son gittiğimde 2400 dü. Acaba şimdi kaç oldu böyle buralarda okuyorum 3 kilo üstü hep 😂
panpancabo eso14 benim karnım da o kadar çok çatladı ki, bacaklarımda da var ne yazık ki, benim de moralim çok bozuluyor gördükçe 🥺 Galiba bebekler hep tontiş, sizinki de güzel çıkar inşallah 😊
panpancabo Busr21 aaa tesadüfe bakın 😂😂 inşallah 38de doğururuz o zaman 😄 doğurunca size yazacağım inşallah 🥰