Sibelalagoz0 cangirll Çok normal ve daha iyi kilonuz karninizda toplanıyor yayılmıyor bu arada karında toplanınca erkek heryerden kilo alınca kız diyorlar cinsiyetiniz bellimi😊
M_glsm Ben de niye cıkmıyor😢😂 12 haftadayiz kendim karımdakı şişginligi goruyorum ama daha cok belli olmuyor
cangirll Sibelalagoz0 en son 11de gittim canim haftaya ogrenicem insallah banada erkek gibi geliyor ama doktorumuz kiza benzetti 😊
Babysharkdutdutdut Sibelalagoz0 ben karnından çok kalça ve basenden aldım karnım yana doğru yayık ama cinsiyetimiz erkek🙈
Rumeysa_Taylann52 cangirll 😂😂bende öyle düşünüyorum akşamları daha cok oluyor sanki sabahları az da şimdi 19. Haftamın içindeyim büyüyor gün geçtikçe sağlıkla gelsinler inşallah🌸♥️🐣
kuzeymomsss cangirll 11 12 kilo arası aldım🤭 ama oğluşum sağolsun kilolar karında toplanıyor sanırım vücudum da çok bir değişim olmadı 😂
KADER743 cangirll bağırsaklardan kaynaklanıyor canım bağırsak bı şişer bı diner bigun kalkarsın çok var bı gün kalkarsın çok yok ben 26+6 günlüğüm karnım çok az
cangirll KADER743 aynen olabilir canim gecen hafta karnim yok gibiydi su an 7 aylik karnim var resmen 😀