Elifcim Gebelik şekeri olanlarda kaçıncı haftada sezeryana alınıyor kızlar? Sat a göre mi yoksa ultrasondaki haftasına göre mi alıyor doktor? Benimki 1 hafta önde gidiyor
Meri3220 Elifcim bende çok merak ediyorum bunu benimde gebelik şekeri çıktı 1 hafta öndeydik en son şimdi noldu bilmiyorum
Aslaninannesi01 Elifcim doktorum şeker olduğu için solunum sıkıntısı ve kalpte sıkıntı ihtimali olduğu için 39 da almak istedi oğlum 38+3 te geldi hep sata göre değerlendirdi
Renginveannesi_ Elifcim gebelik şekeri olan hamilelere sezeryan şart mı kizlar? Benimde gebelik şekerim.cikti yarın yine dahiliye doktorum açlık tokluk tahlili istedi ona göre sıkı takipte olacağım dedi 🤲🏻 bende bu süreci kolay atlatmayı umuyorum 🙏 25+3 üm
Nazlimom Elifcim benimkinin haftası kilosu iyiydi 38+2 de alındı şekerimde doğumal beraber gitti insülin ve diyet yapiyodum
Merveb46 Elifcim kilosu en son 35+4 de gittim 3750 olmuştu cumartesi tekrar gidicem bakalım büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi alıcak
Merveb46 Meri3220 karın çevresi 35+4 haftayken 40+5 çıktı hatta kafasıda iri bi boyumuz normal haftaya yakın
Merveb46 Ve bende şeker çıkmadı doktorum gizli şeker olduğunu söylüyor ailemde falan şeker hastasıda yok
Elifcim Merveb46 anladım canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde 🙏🏻
Elifcim Renginveannesi_ sezeryan şart değil ama çoğunlukla sezeryan tercih ediliyormuş diye duymuştum. Allah sabır versin moralini yüksek tut bende ilk zamanlar dikkat ediyordum bu aralar gevşedim idari iznim bitti işe başladım o yüzden de ister istemez gevşeme oldu evdeyken dikkat etmek daha kolaydı🙏🏻
Ayse254 Renginveannesi_ şart değil tabiki benim de şekerim çıktı ama her şey normal gidiyor 38+4 üm normal doğum bekliyoruz
Neva09 Renginveannesi_ şart değil ama haftasına göre fazla kilolu olunca 40 haftayı beklerse 5 kiloyu bulan bebekler oluyor dolayısıyla normal doğum mümkün olmuyor o yüzden sezaryen e başvuruluyor.
Renginveannesi_ Elifcim evet canım çok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤲🏻💓
aysnrsvs Elifcim ilk bebeğimde 38+3 te sezaryen olmuştum gelisimi haftasından geriden geliyordu insülin kullanmıştım şimdi 34+3 haftaligim yine insülin kullanıyorum şuan haftasıyla uyumlu gidiyor oğluşum 😉