Aselyusra Kızlar doktor dedi ki bana, bu ay 3 tane yumurtan var. Ee ben diyelim ki hamile kaldım yumurtanın 1 i döllendi. Hatta 2 si döllendi ikiz oldu diyelim 😃 ee döllenmeyen diğer yumurta öldüğünde adetle atılacak. Adet görürsem de döllenen düşmüş olmuyor mu 😃😃😃
taninmayananne Aselyusra kiz yok olmazsin heralde 🤨 en iyisi saglikci birileri gelsin diye bekleyelim 😁😁
Lastromance Aselyusra kızımda dört yumurtadan biri döllenmişti.Ve adet olmadım gebe olduğumu öğrendim yani bı şekilde kayboluyor diğer yumurtalar 😁
minipanda Döllenmeyen yumurta karın boşlugunda kaybolur,bizim adet diye gördügümüz olan rahim duvarının kalınlaşıp dökülmesidir,gebelik oluşmuşsa rahim duvarı incelip dökülmez giderek kalınlaşır,bu yüzden adet olmayız
Armess_loya Aselyusra döllenen yoluna bakıcak döllenmeyen de aradan sıyrılacak, kız tutdu da olduda dölenmeyenin cemeresini mi takıcan kafaya kızzzz😬🤣
esratmbs Aselyusra dollenmeyen yumurta kaybolup gider dollenen rahim duvarini kalinlastirir ve adet gormezsin adet diye gordugumuz olay yumurtanin kanayarak gitmesi dgeildir rahmin dokulmesi kanamasidir