Hayrunisa Kızlar ayaklarmda cok fazla uyuşuk ağrılar oluyor ilk gebelgmde son aylarda olmuştu bu 2.gebelgm ve cok erken başladı aşırı rahatsız ediyor ve geç saatlerde cok oluyor yaşayan var mı?
MerveeD Hayrunisa bencede ben 16. Haftamda basladım 33 haftalıgım maşallahım var ılacı bıtmıstı 1 hafta kullanmadım her sabah 6 da bacak agrısı ıle uyandım 1 hafta kadar agrı cektım herpde sabah 6 da baslıyordu
Aayyssnn Hayrunisa ağrı gibi de değil de böyle yanma gibi kipirdatma isteği duyuyorum illa bir kalkıyorum yerimden. Sabaha kadar uyutmadigi günler oldu. Ben yıllardır çekiyorum ara ara çok artıyor bir çaresini bulamadim
Esra33-34 Hayrunisa 15 haftamda basladı benımde gece bacaklarım gerı cekılıyo huzursuz oluyo yatamıyodum doktor magnezyuma basla dedı. Erken baslamıs sende dedı. Varis varmı dıye sordu var dedım o tetıklıyomus erkenden
Hayrunisa Aayyssnn gebelikte oluyormuş benmki öyle msela ama sizinki cok uzun süredir varmis gitmediniz mi doktora
Esra33-34 Hayrunisa bende de cok değil ama tetıklıyomus canım cok gecmıs olsun bıan önce gecer magnezyumla merak etme. Suan iyiyim ben