Duygumiran Kizlar yardim edin 29 haftalik gebeyim bitmeyen oksuruk var once balgamliydi simdi kuru oksuruge cevirdi bitki cayi fayda etmiyor nasil gecirebilirim artik oksurmekten karnimin icleri aciyor
Pyrz_07 Duygumiran 2 haftadır bende aynı şekilde balgamlıydı şuan kuru öksürük ve hiçbir şekilde geçiremedim sürekli ballı ıhlamur içiyorum ama faydası olmuyor
emneakpnr Bogazınıza vikis yada at kestanesi sürüp herhangi bişeyle sarabilirsiniz sizi rahatlatacaktır
Deletedmom_7 emneakpnr bunu ben yapayım bende var teşekkür ederim. At kestanesi gebelikte zararlı değil demi?
Duygumiran Minnosunannesi gwrcektenmi 1 ay once kadar basladi 15 gun surdu gecen dondurma yedim yine basladi 10 gundurde bu suruyor
Duygumiran Pyrz_07 canm hamileysen dikkat et bitci ve caylari doktorlar onermiyor inanirmisiniz suan sicaksuyun icine bal limon bol karabiber yaptir 1 saatttir hic bisey yok cok sukur bide sen dene istersen ama terlemen lazim terle uzerini degistir
Pyrz_07 Duygumiran doktorum 2 fincanı geçmedikten sonra ıhlamur içebilirsin dedi onun bi zararı yokmuş
Deletedmom_7 emneakpnr sayenizde gece en azından biraz uyuyabildim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
emneakpnr Deletedmom_7 biraz faydam olduysa ne mutlu bana☺️ Gün içinde birkaç kez ve gece yatmadan mutlaka sürüp öyle yatın derim daha çok rahatlayacaksınız emin olun. Ayrıca çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah 🙏🏻