Canansemih Kızlar mrb hayırlı akşamlar benim bi arkadasim var normalde kadınların rahimi v şeklindeyken arkadasiminki t şeklinde doktoru femara diye bi ilac vermiş rahimi t şeklinde olupta femara kullanarak Hamile kalan varmi aranizda
mirage333 Canansemih t seklinde rahmi olanlarin hamile kalması biraz daha zor oluyor diye biliyorum. Ve hamile kalsa bile yüksek ihtimal düşükle sonuclanabiliyor. Femara kullanıp hamile kalmaya calismaktan once kesinlikle histereskopi ile rahminin seklini duzelttirmeli. (T seklinde rahmin iç hacmi çok kücük oluyor ve bebegin gelisecegi alan olusmuyor)
Bsrnura Canansemih Bende t rahim ameliyatı oldum 3 düşüğüm den sonra öğrendim derhal dr değiştirsin beni dr ameliyatla t rahmi açtı spril taktı yapışıklık olmasın die 2 ay sonra tekrar rahim filmi çekindim herhangi bir yapışıklık olurmu die sıkıntı çıkmadı gebelik düşüne bilirsiniz dedi t rahim de bebek yaşamadı imkansız benim en fazla 10 hafta yaşadı
Canansemih mirage333 evet maalesef zor oluyor doktoru zaten bi ilaçla deneyelim olmazsa rahiminin şeklini düzeltiriz demis onada 15 milyar istemis 2 senelik evli hiç olmadı cocugu bakalim hayırlısı
mirage333 Canansemih ama şuan denemesi tehlikeli. Soyledigim gibi hamile kalsa bile düşuk riski, erken dogum riski gibi durumların yaşanma oranı yüksek. O hastane çok istemis bence. Ben eylul ayında kayseri acıbadem hastanesinde 4900 tl ye yaptırdım histereskopiyi.
Canansemih mirage333 evet kendisi de biliyor Hamile kalırsa düşük riskinin olacağını ama cok istiyor başka hastane bakacaklar