Zeynepdgn50 Kızlar biz bebek düşünüyoruz adetime 10 gün kaldı bu zamana kadar 3 2 3 2 diye ilişkiye girdik yumurtlama günlerimde de gün aşırı ilişki oldu ve adetime 10 gün var bu kadar ilişki yeterli mi sizce yoksa adet gününe kadar gün aşırı ilişki yapalım mı
Larakaya Zeynepdgn50 canım ben yumurtalanma dönemimde toplamda 12 defa ilişkiye girdim ve şuan 3 buçuk aylık gebeyim olacağı varsa olur zaten rabbim gönlüne göre versin
Fadime99 Zeynepdgn50 kızımda sadece 1 defalık korunmasız ilişkiden hamile kaldım canım, Rabbim gönlüne göre versin inşallah, yeterli tabi🙏
umut123_ Zeynepdgn50 bende aynı şekilde 13 mart son adet tarihi, bu ay iki günde bir değerlendirdim ama adetim düzensiz diye yumurtlama sonrası da değerlendiriyorım.
heleminnosminnosminnos Zeynepdgn50 mfk yönteminde sanırım adet olana kadar olunması gerekiyor benim de yumurtlama günlerim uygulamaya göre geçti ama hoca ne derse onu yapıyorum artık 😂
Zeynepdgn50 heleminnosminnosminnos bende o hocaya güvendim yaa bakalım o zaman bende bir kaç kere daha değerlendireyim ondan sonrası Allah Kerim 😊🌺