Siracinannesi Hayalinannesix96 26+3 ay ben nefes alamıyorum özellikle akşamları bana zehir oluyor her yerim ağrıyor cuma günü kontrolüm var doktora sorucam 🙄
Hayalinannesix96 Ipekkarakus0 evet canım bende öyle yerden kalkarken bacaklarım tüm vücudumun ağırlığını alıyor 😃
Ipekkarakus0 Hayalinannesix96 evet ya bide benim sırt ağrım var galiba göbeğimden kocaman oldu 10 11 haftaya kadar nasıl olur bilemiyorum 🤷♀️
Eda3 Hayalinannesix96 pazartesi kontrolüm var inşallah soracağım canım 🌸 biraz fazla ayakta kalınca yürüyünce felan ağrıyor dinlenince geçiyor geçer inşallah 🌸🌸
Seymanur234 27+1 benimde 30dan sonra görün birde ağırlamayı 😂 doğuma kadar 8-10hafta eziyet oluyor malesef 🙄
Ceycey54 Hep aşağıda gezinmesi dışında bir sıkıntımız yok şükür . Kızlar bu haftaya kadar kaç kg aldınız ? Bebişler kaç kg olmuş
Hayalinannesix96 Siracinannesi magnezyum kullanmıyorsan doktorundan iste canım benim sırt bacak ağrılarım öyle hafifledi cunku
Tgcycl Hayalinannesix96 valla sırt agrilarim disinda bir sıkıntım yok çok şükür dun kontrole gittik 27+1 1280 gram olmuşuz