Askiletotomsu Gittiği kadın doğum doktoruna yaptıranlar var Ama esasen perinatolog yada radyolog yapıyor diye bir ikilemde kalmış durumdayım🤷 Sizler kime yaptırdınız kadın dogumcuya guvenilebilinir mi acaba? Sonucta perinatoloji alanında eğitim almamış oluyor
Ezgicck Askiletotomsu ben radyoloğa yaptırdım perinatolog yoktu hastanede devlette de haftam geçiyordu randevu bulamadım. Radyolog dan gayet memnun kaldım sonrasında kendi doktoruma gittim ama o da radyolog gibi herşeyini anlattı böbrekleri damarları kalbi herşeyini en ince ayrıntısına kadar anlatıp bilgi verdi
Deletedmom727271 detaylı ultrason u kadın doğum yapmaz canım. ya perinatolog ya da radyolog olması lazım.
Askiletotomsu Deletedmom727271 bende işte kadın dogumcum ben yapcam dediği için Hiç rahat edemedim Çünkü yukarıda da dediğim gibi radyolog veya perinatolog bu konuda eğitimli ..
duyguuu61 Ben daha detaylı inceleyeceğini düşündüğüm be alanında uzman olduğu için Perinatoloğa gittim 😌
Askiletotomsu Cansuadaa 19-23 arası yazıyor her yerde Ben başka bı doktora gittim 22.hafta en ideali dedi
Askiletotomsu Ezgicck radyologa gittiğinizde ultrason kağıdı verdi mi peki size. Devlette radyoloji bölümünü arıyorum çıkmıyor bana 🤷
Deletedmom727271 Askiletotomsu kadın doğum doktorunuzun ultrason u iyi mi herşeyini görüyor mu benim doktorum da herşeyini görüyor ama detaylıyı başkasına yaptırdım tabi kendisi yönlendiriyor
Ezgicck Askiletotomsu verdi canım hem ölçülerinin olduğu baş karın çevresi falan kaç haftaya uyumlu onlar yazıyor hemde resmini verdi
Demirssmomm Askiletotomsu perinatoloji uzmanına gidebiliyorsanuz kesinlikle perinatoloji. Yoksa radyoloji..
Askiletotomsu Demirssmomm kadın doğumcu 300 dedi ora ucuzdu ama kadın dogumcunun alanı değil gerek yok.