Alerdinc 2 gün sonra 36 olucaz Allah’ın izniyle ♥️ Kontrole gitmeden önce sizinde kiloları öğrenmek istedim 36. Hafta da bebişlerinizin kilosu kaçtı acaba 🌸
Busra_06 Alerdinc 36+2 bugün kontrolden geldim 3400 dedi ama bilemedim ultrason kilosu İLE doğan bebek kilosu birebir uyuyor mu 😌
Alerdinc suscarparimm özel hastanede mi bu kadar fark oynadı acaba? Çünkü çok abartı bir fark var 🤷🏻♀️
Minigin_annesi0 En son 34 te gittim 2600 dü yarın tam 36 oluyoruz ve kontrol var bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum ve artık kavuşmak istiyorum 😍😍😍
AysunUgur Zeynep_kaya1634 yok kuzum aynı haftada benim de o kadardı, doktor gayet normal dedi, lütfen kimseyle kıyas yapma, ben sadece doktorumun dediklerine itimat ediyorum 🌸
turefb Zeynep_kaya1634 tam 34 te benim bebişim de 2115 gramdı, miyon ufak tefek bi bebek olabilir ki ben de ufak tefek bi kızım, Sağlıklı çok şükür bi sıkıntısı da yok, ortalama bi kiloda olur yani doğunca da dedi doktorum 🤗
suscarparimm Alerdinc Evet hemde fazlasıyla 41 haftalık gittiğimde bebeğin 3700 olduğunu söylemişti bir doğdu 2600
Doguss turefb Ben 34+6 Ve bebek 1915 gram ama hiç takılmıyorum ben 49 kilo ile hamile kaldım yani ben de zayıfım genetik olabilir gercekten hiç takılmayın eğer saglikliysa herseyi problem yok 🤗