Clk56 Kizlar soru yukarda atama gelirse atancam büyük ihtimalle bebitom küçük olcak toparlanana kadar bakmak istiyorum bilen var mi
Nskyhn Clk56 https://www.memurlar.net/haber/860450/goreve-baslamadan-once-dogum-yapan-sozlesmeli-ogretmene-ucretsiz-izin-verilir-mi.html Su sayfayı buldum okursaniz net bilgi geçer
Esramusti Clk56 hocam alabilirsin fakat ücretsiz izin 2 yıl hakkımız var ve bu süre sözleşmelilerin görev süresinden sayılmıyor öyle bir sıkıntı var sadece
Bora5832 Clk56 ben de aynı durumdayim ataninca 7 aylık olucak hiç bırakmak istemiyorum başka birine siz ne öğretmenisiniz hocam
Clk56 Esramusti olsun hiç sorun değil ikide olur bebito 2 buçuk yaşına girer yeter ki izin yok başlamak zorundasiniz demesinler yarım gün oluyor ama genede insanın aklı bebito da kalır daha çok kucuk
Clk56 Bora5832 okul öncesi öğretmeni benimkisi daha doğmadı 37+4 bakalim ne zaman gelecek bende bırakmak istemiyorum gercekten insan guvenemiyor
mirage333 Clk56 önce başlama yapıp sonra ücretsiz izne ayrilmalisınız. Girişinizin herseyinizin yapilmasi gerek. Yoksa atandiginiz halde gelmediniz gibi bir duruma düsersiniz.
Clk56 mirage333 demi bencede öyle olur evraklar verilir sonra ücretsiz izin dilekçesi verilir gibime geliyo