Mervekrgl Kızlar bu saatte yazıyorum çünkü boğazımdaki Bi ağrıyla uyandım uyuyamıyorum çok kötü oldum. Sanki boğazımda acı Bi yumruk var yanıyor delinmiş gibi bu mide yanması mı oluyor. Öyleyse ne yapmam gerek geçmesi için lütfen yardımcı olun
Cicianne Mervekrgl Rennie tablet verdi bana da doktorum özellikle geceleri çok oluyor bende bazen bir bazen 2 kez kullanıyorum bi gecede
Haticemustafa Mervekrgl doktora soyle gaviscon veriyor canm bide Elma ye o zamanlarda ben oyle yapıyorum tamamen gecirmese de tabi hafifletiyor 🤗
ayerya Kesinlikle gaviscon. Ben de aynı durumdaydım doktorum verdiğinden beri kullanıyorum her yanma hissettiğimde. Bu geceyi kurtarmak için de soğuk süt önerebilirim ama tamamen yok etmeyecektir muhtemelen 😔
ayerya Ayrıca evet benim de mide yanmam sadece yemek borumda hissedilecek şekilde oluyor. Bazen o kadar çok yanıyor ki boğazım ve yemek borum gözümden yaşlar geliyor 😬 Gaviscon gerçekten epeyce rahatlatıyor canım , doktorum bu ilaç kana falan karışmadan direk bağırsaklardan atıldığı için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti, geçmiş olsun 😊
Hulyaaaaa75 Bende bir haftade ölüyorum yanmadan neden benm doktorum gaviscon vermedi bana yaa lansorun 15 mg verdi ve ben cok zor durumda kalmadan kullanmadm dğn mecbur kaldm kullandm ve nedense oldar pişmanımki resmen vjdan axabı cekiyorm aceba bısey olrmu bebegme diye bu sfer gdnce sorucam surubu
Muhasebeci Mervekrgl öyle mide yanmam çok olunca 3 tane yastığı dikip yaslanıp elime de sütü alıp oturur pozisyonda uyuyakalıyorum başka türlü geçmiyor 😔😔