AlyaUrasmoms yagmuur6 İnan ben de hiç beklemiyordum canım. İlk hamileliğimde ne ilk aylarda ne de son aylarda mide bulantısı hiç olmamıştı. Doktorumun dediğine göre mideye çok yakın duruyormuş benimki 😂🤭
AlyaUrasmoms yagmuur6 Amin canım inşallah 🙏🏻 Allah bütün hamileleri, sağ salim yavrusuna kavuştursun 🙏🏻
Busraaaaaa__ yagmuur6 30.haftamızdan selamlar 😅😅 7 haftamızdan beri hız kesmeden yola devam maşallahımız var mide bulantısı konusunda😅😅😅😅
A-y-s-e-g-u-l yagmuur6 sabah öğle akşam yatarken birer tane alıyorum yoksa hiç biriey yiyemiyorum 😔 geçen biraz azaldı sanırım diye öğlen içmedim mahvoldum
miniktirtilim yagmuur6 bende gunde 4 prillam aliyorum maalesef ona ragmen kusmaya devam bugun oyle kustum ki midem agriyor artik cok karnima vurdu agrisi 😔
superstar_00 yagmuur6 21.haftadayim prillami birakayim artik dedim bir hafta kadar içmedim yine mide bulantim geri döndü bugun tekrardan icmeye başladım.
Sedali34 Benimde 9.haftada başladı 15teyim devam tabi hafif özellikle yemekten sonra arabaya binemiyorum direk çıkarıyorum🤷🏽♀️cinsiyet erkek