Biroglanannesiii Seyran00 Ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin sen de ayakta sağlam dur bebek senden de etkileniyor lütfen hemen pes etme 🙏
Seyran00 Biroglanannesiii çok düşünüyorum o tekme attıkça yüreğime batıyor kaybetmek istemiyorum seni diye ağlıyorum uyuyamıyorum sürekli aklım kalbim orda. Ailecek komik insanlarız öyle bulurlar bizi sirittigimizi hatırlamıyorum iki gündür zor bı surec belli . Eşim ayakta durmaya calisio ben yıkıldım çünkü oda yıkılirsa olmaz 4 yaşında yavrumuz var
Biroglanannesiii Seyran00 Sınanacaksın belli ki canım sabırlı olman gerek güçlü olman gerek pes etme doktorlara git ve bekle bişey olacaksa da kendiliğinden olsun ama sakın doktorlara gitmeyi ihmal etme hem kendin için hem bebek için
Meneksse Seyran00 Rabbim merhametlilerin en merhametlisi, imtihaninizi kolaylastirsin hayırla tamamlasın inşallah, Allah size de eşinize de güç kuvvet versin, dua edeceğim inşallah 🌼
Seyran00 25 haftalık 750 gram kilosu cok küçük bir bebek kilosu düşük diyor nette olması gereken kilo normal Dior
Seyran00 Dnzdmr92 ilki devletti bu kadar kotu konuşmadı ikinci özeldi 3. Yine özel bugün gitcez 11 de ama her hafta peritenoloji doktoruna goruncem takip etcek
Dnzdmr92 Seyran00 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk gebeliğimde bnde aynı rahatsızlık değilde diyafram hernisi teşhisi konuldu özel doğumunu burda yapamazsın dedi. Ona göre doğum sonrası teşkilatlı yoğun bakımı iyi devlet hastanesinde devam ettim perinatolji bölümü doktorunda sürekli kontrol altındaydık
Nergissi Seyran00 konyada başaran klinik ahmet başaran vardı. O da iyi doktor tavsiye ederim. Çok üzücü bir durum inşallah bir mucize güzel haber duyarsınız
Seyran00 Meneksse Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var hayırlı haberlerle gelirim sizlere inşallah ❤️😓
Emine003 Seyran00 Canım benim dualarimdasin Rabbim evladina şifa versin inşallah yanılıyorlardir Rabbimden ümit kesilmez sana şöyle bişey söyliyim bundan bir ay önceydi doktora gittim. 25+3 tüm doktorum açılmanin olduğunu söyledi ve yatmam gerekiyodu ve benim bir evladım daha var 3 yaş 2 aylık ona da bakmam gerekiyodu oğlumda da aynı şeyleri yaşadığım için biliyodum ama onda hep yatmıştım bunda pek yatmam mümkün olmuyodu o kadar agliyodum ki anlatamam bir evladim zamanında doğmasi için yatmam gerekiyo bi evladima da dünyada bakmak zorundayım çok çaresiz hissettiğim zamanlarım oldu çok dua ettim Rabbime Allah’ım bir mucize olsun bu açıklık kapansın diye geçen hafta perşembe kontrolüm vardı gittik ve açılmam kapanmıştı açılmanin ortasında bi mukus vardı o yok olmuştu bu bir mucizeydi Rabbime bin şükür duamı kabul etti o yüzden Rabbimden umut kesilmez bol bol dua edelim kardeşim Rabbim olmazları oldurandir kûn fe yekün O ol derse oluverir dua edelim kardeşim adın neyse söyle adına dua edelim inşallah 🤲
Aslanidikut Seyran00 başka doktorada git oğlumda sağ böbrek büyük dendi doğduktan snra kendiliğinden düzeldi Allah’ın izniyle hiç bişeyi yoktur 🙏🏻
Seyran00 Aslanidikut amin inşallah iki böbreği büyük idrar uretemiyor dedi ciğer gelişmez durum kel dedi ikinci doktor. İlki devlet perinatoloji o büyük ama mesanesi dolu idrar üretiyor ama 34 . Haftaya anca yeter ciğeri iyi hava kesecikleri oluşmuş dedi hangisine inanacgimi sasirdim
Seyran00 Emine003 seyran canım 🌸 Allahım yer gök dua üstüne gerçekten Allah razı olsun sizden dualarınıza çok ihtiyacımız var bu doktor ne diyecek neler olucak çok korkuyoruz böbreğin biri bile yeterli çalışsa bebek için iyiymiş hemen idrar üretmeye başlar ciğer gelisirmiş ümidim isteğim Allah’tan rabbim şifasını versin doktor vesile elimizden başka bişey gelmiyor. Sizede çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kavuştursun yavrunuzu sizinle. ❤️🤲
Emine003 Seyran00 Amin amin canım benim inşallah 🤲 Rabbim senin evladına da şifa versin inşallah çok iyi olur inşallah herşey çok yolunda gider sapasağlam doğar yavrun inşallah bugünleride unutur gidersiniz inşallah 🤗
Knergiz Seyran00 moralinizi hiç bozmayın takdiri ilahi hiç bilemezsiniz doğuncaya kadar rabbim iyileştirir 😊 canınızı sıkarak da bebeği olumsuz etkilemeyin bi doğsun Allah büyük. siz çok dua edin dua alın