Sekr5 Kızlar sabah doktora gittim çatı muaynesi ualti 2 cm açıklığım varmış eve geldigimden beri kanamam var ve sancılarım çok çok artti duramiyorum nerdeyse evde sancı çekmek istiyorum doğumum başladı mı sizce
nisan78 Sekr5 evde kaldığın sürece elektirikli soba flan varsa önünde otur iyice sıcakta açılma çoğalıyor ben öyle yapmstm çok faydasını gordum
NrcnGltkn Sancılarına dakika tut canım sancı sıklığı cogaldignda dakikalar düşüyorsa acilman hızlanmış demek oluyor ama sen yinede doktoruna yaz bilgi versin muhakkak sana çatı muayenesi sonrası şunlar şunlar olur demiştir
Sekr5 nisan78 tamm canim deniycem çok ağrım var şuan 5 dk bir geliyor oturamiuorum bile bel ağrısı felan çok kötü
NrcnGltkn Sekr5 3 dakikaya kdr düşerse hasnteye gtmen gerekiyor acilman tamamlanms oluyor bnce sen artk bi sicak duşa gir hasnteye doğru niyetlen 🙈
Sekr5 Papatyam12345 yok canım geceye kadar biraz dhaa cekmek istiyorum hastanelerden soğudum ben orda canımı aliuolar evimde ağrı çekmek çok daha iyi suyum felan gelmedi sadece kanamam var sancım çok var