mervec Bugün doğumun gerçekleşti melegime kavuştum sürekli uyuyor zorla kaldırıp emziriyorum sonra gazını çıkarıp yatırıyorum ama uyurken sürekli sıçrıyor napmaliyim sebebini bilen. Var mj
Merve98 mervec refleks canım 3 ay devam eder doktorumuzdan gelen bilgi 3 ay 10 günlük olduk bitti gitti çoktan benim bebeğimi görsen saralı derdin o derece
Gozdealpu Hayırlı olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin. Gayet doğal irkilmesi. Bazı seslere irkilerek tepki verirler. Zamanla azalıyor. İlk günler parmak ucunda yürüyorduk. Tiz seslere daha çok tepki verirler. Oğlum 1 aylık müzik tv sesinde uyuyor ama aniden yere bişey düşse irkiliyor. Motosiklet sesine uyanıyor. Eskiden zil sesine uyanıyordu ama şimdi uyanmıyor. Üst Kapıya zile basmayın yazdım ama apartman girişindeki zile mecbur basıyorlar.
mervec Gozdealpu Sağol Allah razı olsun arkadaşım benim kızım durup dururken de sıçrıyor ses olmasa dahi o yüzden çok endişelendim geçici olmasına çok sevindim 😊
Merve98 mervec korkmuyo canım sadece harekete sese tepki veriyo yeni dünyasına uyum sağlamaya çalışıyo 😊💕
Gozdealpu mervec ne demek Allah sizden razı olsun. elleri şu an anne karnında gibidir. Yüzüne değince de korkar. İki elini de avuç içlerinize alıp onunla sakin ses tonuyla konuşun ağladığında da aynısını yapın sakinleşir
Aysenurtsr Butun bebekler oyledir, endiselenmeyin bu kadar, benim oglumda 18.gunluk surekli irkiliyor 😊