Sunay_selcuk1 Kızlar ciğere dokunup da çocuğunda iz çıkan oldu mu acaba merak ediyorum kafama çok takıldı
Temmuzannesii28 Sunay_selcuk1 benim annem bende ve abimde denemiş ve iz var ne kadar doğru bilemem tabi 😅
Glhnss Sunay_selcuk1 balık ciğer et hepsine dokundum iz felan çıkmadı bana biraz uydurma geliyor böyle şeyler
Tunurr Sunay_selcuk1 valla ben denemedim ama annem abimde de bende de dokunmuş sonra korkmuş yüzümüzde leke olur diye elini ikimizde de sırtına sürmüş elini nereye sürdüyse oramızda leke var doğru mudur denk mi gelmiştir bilmem 🤷🏻♀️
Sunay_selcuk1 Tunurr ben doğramadim ciğeri ama işte tahtayı bıçağı falan yıkarken de bişey olur mu ki diye düşündürdü
Glhnss Sunay_selcuk1 tabi zaten doktorların et ürünü gıdalara dokununca ellerinizi çok iyi yıkayın demesi de iz oluşacak diye değil toksoplazma olabilme ihtimali nedeniyle :)
Sunay_selcuk1 Glhnss bakalım bı miktar içim rahatladı bide pişmanlık duymaya başladım ya çıkarsa diye
Tunurr Sunay_selcuk1 bişey olmaz canım ya Allah’ın izniyle çok inanılıyor böyle şeylere bence bilerek dokundukları iÇin çıkmıştır sonuçta elin o şekildeyken yıkıyorsun yani niye bi insan elini ciğerli sırtına sürer ki