Gulcan04 Bişi merak ettim yardımcı olursanız sevinirim ben 17+3 gün hamileyim şuan özel kontrol e gidiyor um ama doğumu özelde yapmak istemiyorum ücretleri çok doğum yaklaltığında devlete gitsem kabul ederler mi??
Glhnss Gulcan04 hangi ildesiniz kabul ederler ama doğum hastaneleri dışında bazı hastahaneler belli haftalardan sonra almıyor sizin haftanız daha erken bence doğum yapmak istediğiniz hastaneyi belirleyip kontrollere gidebilirsiniz
Yavruhamsi Gulcan04 devlette de bir doktor takibine başlayın derim doktor gelişim sürecinden haberdar olur
Denizvegokyuzu Gulcan04 aynı zamanda devlet hastanesinde de takibe başlamalısınız ki garanti olsun bazı hastane ve doktorlar belli haftanın üzerinde olunca kabul etmiyorlar çünkü aynı anda Takipte olursanız bir sorun yaşamazsınız ☺️☺️👍🏻
Rmzy-01 Gulcan04 devlet hastanesinde söyle bişeyde var devlet hastanelerin önceliği normal doğum ters bi durum olursa sezeryan yapıyorlar aklınızda olsun
Rmzy-01 Ben adana da yasiyorum ilk dogumum ozelde oldu ben sezeryan olmak istiyorum dedim valla mis gibi oldu nasıl girdim nasıl çıktım anlamadım ama şu an devlete gidiyorum malum çok pahali oldu ozeller yoksa yine ayni doktoruma gudrrsim