Bebegim0101 Duha190 benimde 22 nisan dun test yaptim bariz poztifti.bugun negatif😂kasik agrim var ama akintim vs yok.sizde ne gibi belirtiler var
Mervesya melisaugtr goguslerime dokunamiyorum arada gun icinde adet agrisi ve sürekli devam eden kahverengimsi akinti sogan suyu icimi temizliyor galiba hamilelik yok gibi hissediyorum canisi
melisaugtr Mervesya aa soğan suyu kahverengi akıntı mı yapıyo ara kanama gibi desene 😕 hayırlısı olsun inşallah ya 🙏🏼 Benimde kusma devam sağolsun…
Bebegim0101 Duha190 ben tekrar test yaptm negatif cikinca oda negatif cıktı.Ama dunku testim bariz pozitifti.Adetim haftaya olacak.Hic umidim yok.
melisaugtr Nisandua1 ayyy hadi hayırlısı ya güzel haberlerle gelirsin inşallah 🤗 benim üç gündür baş dönmesi ardından bulantı kusmam var. Eşim ısrar edince dün test yaptım ama negatifti. Bakalım bekliyorum 🤷🏼♀️
Mervesya melisaugtr temizliuor diyolar canim herkesde yapmiyomus. Tuzlu krakerlerden ye bakalm kuzusum birde olmadi erken gebelik yapiver icin rahatlasn
Syme melisaugtr canım bat 21 beklym hç yan etki yok beyaz akıntı var o her ay var 😂😂 ben çatlamayı değerlendiremedim yumurtlma değerlendirdim ama bu ay tutmazsa beraber incir kürü havuç deniyelim kafaya koydum😂
melisaugtr Syme bilmiyorum ki canım neden olduğunu anlayamadım bekliyorum. İncir sevmem aslında ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum 😂😂
Eminebysll melisaugtr Ben bugün kaset test yaptım, silik çizgi çıktı. 2-3 gün sonra kan tahlili vericem 🙏
Semadml melisaugtr hiç bir alemdeyim valla olmadı herhalde sadece göğsüm bir tık dolgun bir de biraz akıntım var ama adet yaklaştı diye herhalde:/ senin kusman devam ediyormuş hayırlı haberler inşallah testi reglin geçince tekrarla :)
melisaugtr Semadml hayırlısı canım benim bu ay değilse öbür ay. Bakalım ya nasip😕 geçerse regl koşa koşa yaparım zatende 😂😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Syme melisaugtr incir suyunu havuç suyula karştlyo saraçoğlu tarifidr arkdşm ikiz gebe doktr dmeş hemen brk içmeyi yksa dördüz getirirsn😂 ddm denycm