Syme Mervesya işte cnm bende anlmdm kmisi dyr rahm kendni gebelğe hzrlyo kmisi dyr hamilelk belrtsi regl belirtsi ah bi hamile olsakta rahatlasak
Mervesya Syme hamilelikden değildir daha bgn bitti yunurtlamam ama rahim hazırlıyor olabilir 2 aydir deniyoruz gecen ayda su gibi geldi akinti Rabbim tez vakitte kavustursun bizi yavrulara
1ciftyesilgoz Merhaba hanımlar benim de bat 25 nisan ovülasyon testi yapıyorum üç gündür daha pik göremedim 4 gün içinde görürüm diye tahmin ediyorum .
Tarciniko1998- 1ciftyesilgoz benimde bat 25di fakat 7nisanda yumurtlama gördüm acaba sizinde daha önce olmuş olabilirmi
melisaugtr Semadml selam canıım 🤗 inşallah bu ay gönlünden geçen olur😍 hepimiz için hayırlısı olsunnn🤗🤗
Semadml ElifAkyol ikinci çizgi şeffaf ama bellide oluyor gibi belki geç döllenmedir bir kaç gün sonra tekrarlayın bence
yuksell07 melisaugtr çatlatma ignemin 5. Gu cnm değerlendirmelerde devam doktorun dediği şekilde herhangi bir belirti falan yo kayan zaten çok erken olur belirti aramak için inşallah hayırlısı olur 🤲🏻
yuksell07 Mervesya yumurta geliştirici iğne kulandim yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yaptirdim doktor kontrolünde ilerliyoruz
Ardakumsal melisaugtr hayır ya Suan Bir belirtim Yok bugun dayanamadm test Yaptım negatif cıktı acaba Erkenmı yaptım Bılemedm
melisaugtr ElifAkyol ben aynı canım ya hiçbir şey yok bende bu aydan da ümidim pek yok aslında 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Ay geç döllenme falan mı acaba bacım bekle bakalım inşallah öylediir🤗🤗
Syme melisaugtr ynede ümidin olsn cnm en azndn çatlma değerlndrdn bende yumrtlma değerlndrdn çatlma değerlendrmdm eşim yoktu