Doga_deniz Kızlar patpattan alışveriş yapan var mı, kalitesi nasıl, ne aldınız, aldıklarınız ne kadar tuttu, parça başına ne kadar gümrük ücreti ödediniz? Alışveriş yapanlar bi el atabilir mi 😂
ikicocukmeselesi Doga_deniz ben bir kere alışveriş yaptım şansıma o xaman ilk alışverişe kargo bedavaydı kargo ücreti ödemedim 20 gün içerisinde geldi. Ama beden konusu tuaf oldu 3 yaş sipariş verdim 1.5 yaşındaki oğlum için anca oldu şans eseri🤣 çok çok büyük bir beklemtim yoktu o yüzden hayal kırıklığı yaşamadım
Biroglanannesiii Doga_deniz Canım ben çoğu kıyafeti oradan aldım ve gayet güzeldi pamukluydu hepsi gümrük ücretini bilmiyorum çünki zaten firmanın olduğu yerde yaşıyorum 2 güne gelmişti bana internete bakarsan yazacaktır ücretleri ama mallarından şüphe etme çok iyi
Doga_deniz kubrakokcan Görüntüler de çok güzel de fiyatlar nasıldı siz aldığınızda. Kur böyleyken bile fiyatlar normal geldi bana aslında ama gümrük ücretini merak ediyorum kargo ayrı o ayrı mı kargo gelince mi veriliyo nasıl oluyo
kubrakokcan Doga_deniz ben alırken ilk üyeliğe özel %80 indirim ve ücretsiz kargo vardı. 53 TL ye çok güzel 6 tane kıyafet aldım kızıma