Leyla-ay-3023 Glhnss malesef hangi hastaneyle konustuysam yarısı dahil değildi içine bende Bi özel Bi devlet yapıyorum özele para yedirmek istemiyorum sadece iyi Bi doğum olsun diye özelde doğurmak istiyorum
Glhnss Leyla-ay-3023 ama zaten hastanelerin hepsi testlere ayrı ücretlendirme istiyorlar özeller çok pahalı ama çok da konforlu :)
Zeydinannesii Leyla-ay-3023 Yenimahalle Ortadoğu hastanesine doğum paketi yaptırdım taramalar detaylı ultrason şeker testi herşey içinde sınırsız muayene zaten son ayda nerdeyse 4 günde bir çağırıyor doktorum oda süslemesi sezaryen olursa iki gece yatış veriliyor cuma günü sezaryen olucam 8 bin ödedik doktorum Günel hanım çok memnunum şeker gibi birisi
Leyla-ay-3023 Zeydinannesii ay ne kadar güzel ya. Ben çankayanın göbeğinde oturuyorum. En kötü hastane 18 bin lira istiyor samimiyetimle söylüyorum ve Yenimahalle yada keçiören bunlar bize cok uzak
Leyla-ay-3023 Sinoooom gittiğiniz hastanede doğum ünitesi var mı ben cok hastaneyle görüştüm uygunluk cektüler ama doğum üniteleri yok
Sinoooom Leyla-ay-3023 doğum ünitesi dediğiniz doktor veya ebenin doğuma kadar sürekli ilgilenmesi özel bir odada doğumu gerçekleştirmeyi sağlaması mı
Zeydinannesii Leyla-ay-3023 biz 2020 senesinde 6000 e almıştık fotoğraf çekimi bile vardı içinde ama düşükle sonuçlandığı için gebeliğim olmadı bu sene fotoğraf çekimi iptal edilmiş ona üzülüyordum ki doktorum bu gün kendilerinin çektiğini söyleyip beki rahatlattı sağolsun bende medikal park ve bu hastane arasında çok kaldım ama zaten son ay çok sık çağırdıkları için napıyım sınırlı muayeneyi dedim hatta o hastane bizimkinden 500 TL fazla
Merve0606 Reshaa doktorunuz kim acaba memnunmusunuz birde tek doğum olarak yazmışsınız içinde gece kalma filan varmı nasıl acaba biraz açıklarmısınız 😊🤭
hukukcuanne_06 Hangi ay doğuracaksınız? Ben ocak ayında paket alırken lokman hekim etlikte tek doğum fiyatı 8bindi galiba, temmuzdan sonra zam gelecek dediler bizim ağustos sonu olacağı için doğum paketi aldık her şey dahil sınırsız muayene 11 bine
Leyla-ay-3023 hukukcuanne_06 Eylül doğumlu olucak inşallah bende erkenden sadece doğum için anlaşmak istiyorum
Leyla-ay-3023 Sinoooom hayır oldu ki cocuğunuzda bir durum oluştu cocukların korunması ve bakılması için bir oda olur küvez yerleri bu çoğu hastanede yok. Allah korusun bir durum olduğunda cocupu alıp başka hastaneye yönlendiriyorlar
Sinoooom Leyla-ay-3023 tabi ki var başka hastaneye gitme gibi ihtimal yok çünkü büyük ve içinde bilindik doktorlar var hastane baya biliniyor 🥳
hukukcuanne_06 Leyla-ay-3023 erkenden tek doğum anlaşması yapmıyorlar sanırım :(( tek doğumları olduğu tarihteki fiyattan ödetirler gibi geliyo
Leyla-ay-3023 Sinoooom ah çok sevindim siz sadece doğum için 8 bin ödediniz değil mi muayeneler dahil değil onları ayrı ödediniz
Erva94 Ben özel muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum aşırı da memnunum doğumu medicanada yaptıracak o hastane de çok iyi zaten. 12 bine doğum paketi aldım ilk ayımda başladım sınırsız muayene tarama testleri şeker yükleme detaylı ultrason yani yapılacak her şey dahil. Ödemede de istediğin şekilde öde dediler çok memnunum
Leyla-ay-3023 Erva94 hangi doktor acaba öğrenebilirmiyim çok uyguna anlamışsınız birde hangi hastane şubesi