Mikmikbuk 5 yıldan fazladır aktif çalışıyorum 15 dk önce önce 37.haftamda doğum iznine ayrıldım. 112+15 gün hiç bi teknik sorun olmadan hiç bi iş yetiştirme derdi olmadan izinde olucam 💅 daha kadınsal duygusal kendine göre yorucu ve uykusuz bi dönem olacak belki ama hayatımda işlerden uzak durduğum dönemime girdim. İşimi de severim normalde ama uzak kaldığım için inanın çok mutluyum 😁 Bebeğim doğana kadar tatilim başlasın heyoo 🤪😁
Gzm-- Ilk kizimda ben de 37ye kadar calismistim 38+3te sancilar basladi dogurdum😄pek bi tatil olmadi yaniii😆😆 saka bi yana hayirlisi olsun size,insan calisma hayatini da ozluyor acikcasi, 32 ayrilcam bu sefer ben 😏
Mikmikbuk Gzm-- bi yerden sonra özlüceğimi düşünüyorum.. çünkü geçen sene istifa edip 3 ay kafa izni vericem çalışmıcam dedikten sonra, 20 günde yeni işe girdim evde yapçak bişi bulamadım da😁 Ama bu sefer inşallah bebişime tüm mesaim. hayırlısı olsun hepimize😊😊
Mikmikbuk Nurcannnnnn Analık doğum öncesi çalışır var sadece izin başlama tarihi yazmıyor edevlette🤔 ama elimdeki raporda var.
Nurcannnnnn Mikmikbuk ben anlamadım ya bi terslık yoktur İnsAllah yarın soracagım 37. Hafta çaloşamaz vs yazmıyor tedırgın oldum izin bitis tarıhıde yazmıyor