as2121 Htccprz Ben de 8. haftada kürtaj olmuştum. İlk günler kanamam az oldu. Sonradan arttı. 39 gün sonra da ilk adetimi oldum. Doktorum 3 ay korunmamı önerdi. Üç ay korundum. Korunmayı bıraktığımda da hamile kaldım.
Htccprz as2121 nasıl güzel ilerlemiş süreciniz maşallah saglikla kavuşun ❣ darısı tüm isteyenlerin başına 🤲
Gulguzelim Htccprz kurtaj sonrasi 40 gun falan sonra adet oldum sonra denemeye devam ama birdaha hamilelik olmadi maelsef
Htccprz Gulguzelim bi an önce güzel haberler alırsiniz inşallah 🌸 rabbim gönlümüzdekini nasip etsin güzel bir aydayız dilerim kabul olur birbirimize ettiğimiz dualar 🤲❣
Hacerrrcakmak Htccprz rastgele oldu canım kanama olayını sil şimdi kafandan o vakumla temizlendi rahat ol bebeği de dusunme Allah veriyor zaten sıkma canını. Ben tekrar korunmadim ama olmasına ihtimal de vermiyordum gecikince öğrenmiştim.
Goncanur Htccprz şuan 8 haftalık hamileyim ve o zaman yaşadığım acılara teselli oldu resmen bu bebeğim inşallah bu sefer sağ Salim kucağıma alabilirim rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻