Bsragrkan çok çok geçmiş olsun rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah,çok zor dakikalar çok zor saatlerdi yaşamayan anlayamıyor malesef,
Korunma olayına gelince oldukça iyi bir hastaneye iyi bir doktora gidiyorum ve kendisine çok güveniyorum her konuda bu konuda da öyle o bir adeti uygun gördüyse öyledir gerçekten,eskiden 3 ay muhabbeti varmış ama şimdi doktorlar gerek yok diyor proflar da öyle tabi ilerlemiş gebelik haftaları için durum farklı 15 16 üzeriyle biz bir değiliz erken kayıplarda fazla beklemeye gerek olmadığı söyleniyor artık çok travmatik bir kurtaj da yasanmadiysa tabii.benxe ilk takipli olduğunuz doktorunuza güvenin zaten vücut hazır değilse gebelik olmayacaktır,6 7 ay bekleyp yeniden düşük yapan insanlar da var olacağı varsa oluyor Allah bir dha yasatmasin ama benim doktorumun söylediği kürtajdan sonraki ilk yumurtlamada hamile kalip ilk adeti bile yasamada sağlıklı doğum yapan çok hastam var senin de bekleneni gerektirecek bir durumun yok demisti 🌸 kurtaj sonrası gebelik ihtimali cok yüksek sizin de dediğiniz gibi en azından ilk ader sonrası ıyidir diye düşüyorum,güzel haberler alırız inşallah ❤