Asyaaa35 Kilaflarinmucizesi bende çikolata deposundan yaptırdım ve memnun kaldım herkese tavsiye ederim☺️
Melos12 Kilaflarinmucizesi https://imgyukle.com/i/E7MgqS bende çikolata deposundan yaptırdım çok memnun kaldım canım kaç haftalıksın
Gamzeates Kilaflarinmucizesi çok güzel görünüyor sağlıkla gelsin prenses ya 😇 ben 30. Hafta da sipariş versem erken olur mu acaba ya
Kilaflarinmucizesi Gamzeates Yani 1 yıl saklama zamanı var çikolatanın. O yüzden ne zaman isterseniz yaptırın. Ben erken doğarsa diye 34 haftalık olduk bugün yaptırdım
Kilaflarinmucizesi Elissam Evet baktık işyerime geldi bir kaç arkadaşıma da tattırdım. Beğendiler o sebepten buraya yazayım dedim
Gamzeates Kilaflarinmucizesi benim de ilk hamileliğimden dolayı erken doğum riski olabilir dedi doktor cunku oğlumu erken doğurmuştum 🙈 biraz da heyecanlıyım teşekkür ediyorum bilgi için 🌺
Kumsallina95 Kilaflarinmucizesi sağlıkla al canım bebişini kucağına 🙏❣️ emziren bir anne olarak bende isterim diyormusum çikolatadan 🤣🤣😛
aysnrsvs Kilaflarinmucizesi çok güzel fikir verdiğiniz teşekkür ederim kızımda yaptirmistim çok memnun kalmıştım ama 200 lira üzeri fiyat verilince vazgeçmiştim burdan alırım☺️ hayırlısiyla bebisinize kavuşun inşallah 😉
Kilaflarinmucizesi Kumsallina95 Ah neredensiniz getireyim size de kıyamam canınız çekti benim yüzümden. Hakkınızı helal edin
Dmllale Melos12 35 haftalık olmak üzereyim doğuma kadar nasıl saklamayı düşünüyorsunuz? Bana erken gibi geldi ama benim haftamdan daha az olanlar sipariş vermil hep kafam karıştı 🤔