Tueaksy Ben 17 de hissettim şuan 20+5 olduk ve artık tekmwlerini çok net hissediyorum 🙂 çok güzel bı duygu insan bı garip oluyo rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin 🤲
Ebissss NilNehir 16+4 deyim henüz bir şey yok doktor 23 de filan hissedersin dedi karın yapımdan dolayı
Oz4 NilNehir 19+6 da hissettim şuan 33 olduk ve yolda giderken bile bebeğim duruş şekli anlaşılıyor hareketlerden bahsetmiyorum bile
Gguner NilNehir 20+2 de hissettim ilk gebelik. Hareketini hissedince zaten anlaşılıyomuş gerçekten cok farklı bişey 😃 salıncakta sallanırken içine bi heyecan geliyo ya yükseğe cıkınca bana öyle olmuştu her kıpırdadığında
DeneyimliAnne NilNehir kızımı 17. haftanın içindeyken hissettim. Şimdiki ni de 15. haftamın içindeyken hissettim 🤗 şuanda 16+2 yim ara ara hissediyorum 🧿
Ark NilNehir 17 haftalıkken baloncuk uçuyor gibi hissettim sonraki günler seğirme gibi pıt pıt ama bunlar çok belirsiz saniyelik şimdi 19+3 olduk hala aynıyız merakla güclü tekmeleri bekliyoruz 🌸
ankakusu_2022 19.haftalarda kıpır kıpır hissettim 21.haftadan itibaren magnezyum kullanmaya başladığımdan beri hissetmiyorum şimdi 23üm hala his yok