Bsraaa366 Bugun kontrole gittim 40+2 doktor perşembe gel yatışını yapalım dedi kilosu 3900 beklersek en fazla 10 gün bekleriz oda 5 e yakın olur seni zorlar dedi suniyle başlatıcak hiç sancım açılmam yok suniyle doğuran var mı
Melo11 Bsraaa366 40 haftalık suni sancı ile doğum yaptım ve çok güzel geçti önemli olan rahmin yumuşaması açılma olması o zaman herşey güzel geçiyor ☺️
HanifeArslan Bnim de aynıydı canim ne sanci ne acilma vardi . Senin gbi beni de çağırdı yatış yaptım suni sanci verdiler sabah 9 da akşam 5 e kadar suni sanci çektim sonra alttan muayene yaparken suni sancim düştü bi baktim kendi sancim başladı.
Feyza1908- busraaa95 asla öyle değilmiş. YouTube da bi doktor dinledim. Normal doğum sancısına eş değermiş. Gözünüzde büyütmeyin diyor. Normal sancı nasılsa suni sancı da da aynı hismiş yani.
Feyza1908- Bende burda bekleyeyim. Cuma günü bende suni alacağım sanırım. Hiç sancı açılma vs belirti yok. 40+5 olacağım cuma günü
Elifff17 Benimde aynı 40+4 cuma 41 hafta büyük ihtimal yatış olacak Dün bebeğin kilosu 3900 dü normal doğum istiyorum ama ya daha iriyse diye korkuyorum
Bsraaa366 Elifff17 ben sadece sancıdan korkuyorum suniden nasıl çıkar çıkarken acır mı yırtılır mı onları hiç düşünmüyorum sadece suni sancıyı düşünüyorum kendi sancım yok gelmiyor herkes kendi sancın olsa diyor korkuyorum ya
Melo11 Bsraaa366 zaten hemen sancı verilmiyor rahim açıcı ilaç veriliyor bir kaç kere sonra açılma oldukça kendi sancın başlıyor sonra da destek amaçlı az bi sancı veriliyor