Gzunl 32 hafta ve üzerindeki hamişler totonuzu devirip yatıyor musunuz yoksa yürüyüs pilates vs yapıyor musunuz 🤷🏼♀️
mavisevdamm_m Gzunl herhangi bir şeyi on dakikadan fazla yapınca belim tutulmus gibi oluyor hareket bile edemiyorum sadece zorunlu yapmam gerekenleri yapıp yatıyorum 🤭 32+4
Lk34_ Gzunl 35 e kadar çalışıyordum canım simdi evde de aktifim hazirlik vs temizlik derken ama artı olarak bir kere yürüyüş yada plates yapmışlıgım yok 😁
AysunUgur Gzunl ben mağaza, mağaza geziyorum 😁36 haftalık olduk🧿 çok yoruluyorum, en az 3 saat sürüyor eve gelmem ama imkanı yok kendimi durduramıyorum
Gzunl Drn34 benim de aynı şekilde ciddi derecede belim ağrıyor ama hareket de etmek gerekiyormuş ne olacaksa böyle 🙃
Lk34_ Gzunl bel tutulmasi oliyor mu sende de canım böyle yürüyüşümu bilr değiştiriyor sanki kaymış gibi belim
Gzunl Lk34_ sol tarafa doğru bacağım çekiyor sanki adım atmayı geçtim hareket ettiremiyorum yatarken bile bazen eşime diyorum o kaldırıp yatağa koyuyor çok zor şeymiş gerçekten benim önceden de ağrırdı zaten belim
Adileeselvi Tontikannesi Valla aynısıyız iki buçuk yaşında oğlum var bı akşam yatağa yatarken dinleniyorum desem yalan olmaz birde ev taşıyacağım sancı ağrı hiç birşey hissetmiyorum açıkçası
Molika Tontikannesi ya kendimi gördüm benim ki de öyle daha sabah gözünü açmadan anneee hadi kalk sabah oldu diyor 🤭🤣
kayraninannesii Gzunl valla azcık is yapsam bel ağrısından kalkamıyorum 😒😒🥹 geceleri uyku asla yok zaten
Sibel_l3 Gzunl her gün 20 dakika yürüyüş yapıyorum 33+4üm, ama geceleri dönerken çok zorlanıyorum aşırı belim ağrıyor bacaklarım da aynı şekilde
Ozlm0916 Sibel_l3 23 haftalık hamileyim bugün fark ettim göbek deliğim içine doğru çökmüş normalmi acaba tecrubeli oldugunuz icin soruyorum size :)
Sibel_l3 Ozlm0916 benim göbeğim normalde icerdeydi karnım büyüdükçe dışa çıktı dümdüz şuan, normaldir ileriki haftalar da çıkar veya öyle kalır sıkıntı olmaz
Adileeselvi Gzunl vallahi birtek geceleri yatağa yatıyorum desem yalan olmaz canım iki buçuk yaşında da oğlum var ev taşıyacağım yardım eden çok kimsemde yok Fix her gün yemek süpürge ağrı sızı hissetmiyorum resmen bu aya kadar sadece 5 kilo alabildim 😂