Runevrem Herkese merhaba bat 21 mart 2 hafta geçti hala adet olmadım gecikmedim 3. Günü kan verdim negatif çıktı 3 gün önce iki test yaptım birinde silik çıktı birinde çıkmadı sizce ne yapmalıyım sonradan pozitif olur mu
dumanela Runevrem iki hafta geç bir sure kan verin isterseniz negatifse doktora gorunmekte fayda var kist vs gecikmesinin sebebi icin
Deletedmom_29 Runevrem Benim 10 gün gecikti ilk defa bende gecikme yaşıyorum 5. Gün kan verdim 2.2 çıktı hafta içi tekrar vereceğim geç döllenme diye belki diye 😢
Runevrem Runevrem bu kuruma çizgisi mi hemen belli oldu bundan sonra başka bir marka test yaptım tek cizgiydi
Runevrem Deletedmom_29 valla bacım beklemek yoruyor 15 günde yaptıgım testlerin sayisini bilmiyorum hayırlısı diyorum ama bir yanımda durmuyor
Pijamaskeliler Deletedmom_29 bende gecikme yaşıyorum düzenli adet olurum daha once 3 kez gebe kaldım kaybettim onlarda hemen öğrendim şimdi tek çizgi 28 günde bir olurum 28.gun bugün
Deletedmom_29 Runevrem Bende öyleyim eczaneyi ben zengin ediyorum diyorum artık birde eşim 5-6 ay arayla geliyor izne zor yani 😢