3bebeli1kedili kolan hastanesi arzu aydın çuhalıya gittim ben ilk gebeliğimde bir iki kere sonra medilife da Selda hanım gördüğüm en iyi doktor o ama suan maalesef ara verdi ikinci gebelik için daha doğrusu gebelik istiyordum 7. Ayımda hamile kaldım ben 23 şubatta gittiğimde yumurtan çatlamış demişti cok yeni hamile de olabilirsin demişti ve ilk muayeneye gider gitmez smear testi için zorladı tamam daha önce doktorum istememişti kadınlar in gerekli bir test ama girer girmez zorlaması hiç yaptırmadın mı diye sırf para için neyse içimde süphe kalmasın diye yaptırdım 10 gün sonra çıkar sonucun gel dedi 7 Şubat son adet tarihimdi ve 7 Mart sabahı cok erken saatte böyle parmağımın ucuna bile basamayacak halde uyandım topallaya topallaya dolaştım evde çığlık çığlığa hemen idrar testi yaptım umudumu o ay kaybetmiştim nasılsa bu ayda bisey yoktur diye ama direk çift çizgi çıkmıştı hamilelik ağrıları sandım ama bikac saat geçmeyince böyle ağrı olmaz ilk haftalarda diye düşünüp kolana acile gittim ah gitmez olaydım hamileyim diyorım acilde kovidden de şüpheleniyorum diyorum tekerlekli sandalyeye taşıyarak koydular beni düşünün acildeki doktor kan ve idrar testi istedi soyacaklar ya ben kovid testi istiyorum doktorum burda onunla görüşmek istiyorum hem de test sonucu için gel demişti diyorım değil beni görüştürmek acile bile inmedi takipli hastası olmama rağmen acildeki doktor abarttığımı ima ederek kendinizi böyle ağlayıp bırakmayın hamile olduğunuzu nerden biliyorsunuz evdeki idrar testiyle emin olunmaz keseyi gördünüz mü dedi şok oldum yani dalga geçer gibi muayene olmanız lazım diyo yine sırf ekstra para vereyim diye zar zar serumlardan sonra azarladım da nasıl ilgilenmeZ doktor yok Hastası varmış yok ameliyatı varmış diye yalandan çıkışınca (sesinizi cıkarmazsanız tepenize çıkıyorlar ) zar zor çıkardılar odasına kese gözükmedi cok yeni olduğu için ama kan testinde çıkmıştı ve hem arzu aydın ben de acildeki doktor kanımda ve idrarımda enfeksiyon çıkmasına ve kovid testi istememe rağmen asla yapmadılar gerek yok cok az enfeksiyon var kovid değilsinizdir dediler ve ben dayanamadım devlete gittim test yaptırdım ve kovidmişim şuan düşük riskim ve kanamam var hakkımı asla helal etmiyorum onlara ve 3 bin liraya yakın o gün resmen soyup soğana çevirdiler olayın şokuyla o an em önemli şey sağlık diyerek o parayı verdik durumu olmayan ölsün diyorlar resmen cimere şikayet ettik bu kadar uzun ve detaylı anlattım oradaki doktorlardan bahsettiğiniz için diğerinde şikayet var ama adını hatırlamıyorum dediğiniz için bilmeniz adına söyledim bunları asla o hastanenin kapısından bile geçmeyin derim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi onlar her şeyden önemli 🤍🤲🏻