Nermin3419 Mg8585 yok canım bende aynıyım 25 mg alıyorum daha ben 50 mg başlamadım sen 50 mg çıktınmı
Mg8585 Nermin3419 iki gündür 50 mg. aliyorum. Sen buraya sık girmiyorsun.sana özelden msj attim görmedin sanırım. Günlük işlerini yapabiliyor musun? Senin ilk gebelik değil heralde kac yaşındasın.
Mg8585 Nermin3419 Benim en büyük sorunum istah.hic yiyesim gelmiyor. Aslında sık girsen burdan görüşsek iyi olur.
Blue_Butterfly Nur0631 Ben 2 .5 senedir mücadele ediyorum ilaç kullanıyordum geçmişti ama bitmemişti ve şuan hamileyım geri geldı ki bende de aksiyete de var sürekli bi korku özellikle ( ölüm ) korkusu negatif düşünme en mutlu anda bile modumun düşmesi en ufak bi hastalığı kocaman bi hastalığa dönüştürme bi yerim ağrıdı mı hemen internete sarılıp araştırma ya kurdukça kuruyorum ve bu benı içime kapanık mutsuz bi hale dönüştürüyor Çarpıntı kalbım duracakmış bayılacakmışım gıbı bi his uyuşma varda var 😏 tek çözümü ne biliyormusun yanlız kalma bi tatile çık köye git vs uğraş bul ben hep kendıme bu panik atak beynım bana oyun oynuyor diyorum inşallah sende bende bizim gibi olan herkes iyi olur insanın beynını hasta olması çok kötü 😔 Haa birde panikatak olan insanlara konuşmak bana iyi gelıyor bak benım gıbı olanlar var ben tek değilim diyorum sende bunu dene inşallah geçer 🌸😘
Nermin3419 Blue_Butterfly aynen canım bende senin gibiyim çok kötüyüm artık hiç bir şeyden zevk alamıyorum sanki dünyanın sonu geldi bian kötü bir şey olacak gibi hissediyorum ölüm korkusu bendede var hep içimde kötü kötü seneryolar sen ilaç kullanıyormusun ? Bende 26 haftalık hamileyim 🙏
Nermin3419 Evet canım sık girmiyorum yaşım 34 3. Gebeliğim ben daha 25 mg alıyorum 50 ye çıkmadım ne zaman etki edecek yaaa evin işlerini tam yapamıyorum yemeği bile zar zor yapıyorum
Blue_Butterfly Nermin3419 Ben şuan ilaç kullanmıyorum canım ama daha önce cipralex kullanıyordum gerçekten zor canım
Al61 Allah’ım bendeni anksiyetiyim nedir bu ya ölüm korkusu sacama sapan seneryolar bişey yapmak istemiyorsun iştahım yok nefes alamıyorum boguluyorum ufak bişey olsa en kötülerin dusunuyorum ikinci gebelik sahada arttı göğüse gittim kardiyoloji gittim iyice hasta oldum covid bulaştı su oldu bu oldu 3 gün önce göğüste solunum testi yaptilar gittim 3 gün sonra test verdim kendi kendime yazıyorum
1babymom Kızlar nacizane tavsiyem dr onayı ile ilaç tabii ki. Ve bol namaz,kuran,dua düzenli olsun gerçekten çok çok iyi hissedeceksiniz.
gorky Antidepresan değil ama bence bi terapistle görüş çünkü gerçekten başarılı terapistler tamamen bitiriyor
Nermin3419 Mg8585 Canım tam bi etki daha göremedim valla ben sen nasılsın ? Dr ruma yazdım bakalım ne diyecek nette baktım canım sertlalin gurubu antidepresanlar 4. Ve 6 haftada etki ediyormuş öyle okudum
Nermin3419 Canım tam bi etki daha göremedim valla ben sen nasılsın ? Dr ruma yazdım bakalım ne diyecek nette baktım canım sertlalin gurubu antidepresanlar 4. Ve 6 haftada etki ediyormuş öyle okudum
Mg8585 Nermin3419 bende de tam bir değişiklik yok.kilo verdin mi bebegin gelisimi nasil. Ben 2 kilo verdim.ama bebek iyiymis
3oglanannesi Nur0631 yasak camı falan açıyorum atak gelince kolonya nefes egzersizi idare etmeye çalışıyorum