Gizemtugra Suyunu yükseltmek için içen anne adayları ne kadar bir süre zarfinda içtiniz acaba. Yükselince bıraktınız mi. Ben 1 aydır 1 bardak içiyorum. Suyum da yükselme var içmeye devam mı etsem bıraksam mi bilemedim
Molika Gizemtugra bende yaklaşık 2 aydır içiyorum bıraktığım an geri azalıyor o yüzden devamlı içiyorum 🤷♀️
Simsim60 Molika nasıl içiyorsunuz tadı çok kötü.içine bişey katabilir miyim acaba banada önerdi doktorum
Molika Pnaar34 benim katı meyve sıkacağı vardı kendim sıkıyorum canım ama migrosta taze sıkılmış var diye duymuştum ordan alabilirsiniz
Molika Simsim60 çok şekerli geliyor ama yapacak bir şey yok mecburluktan içiyorum ya çok sıkıldım artık içmekten.
Simsim60 Oguzmine tadı nasıl oluyor canım portakalla iyi geliyor mu?o ağır kokusunu alıyor mu.sizde mi içemiyordunuz
Molika Oguzmine portwkal suyu nu pek onermiyorlar diye biliyorum sekeri tutuyormuş diye duymuştum bende birde sade deneyin bence ben 1 hafta içtiğimde fayda görüyorum düzenli olarak ictigimde
Molika Gizemtugra bana doktor 29.haftada az demişti ben 1 hafta içtim 30 da gittiğimde artmış dedi bende ara ara içtim 34 te tekrar gittiğimde sınırda tam dedi 3 haftadır düzenli içiyorum çok şükür şu an iyi haftaya dogumum var doktor gayet iyi suyun bu hafta içme dedi
Gizemtugra Molika anladım cabim sağlıcakla kucağına al inşallah bende 1 aydır içiyorum da acaba bebegime bir zararı olur mi diye de korkmuyo değilim. Sanırım fazla a vitaminine zarar veriyomus. Gerçi ben 1 bardak içiyorum günde ama