Melisacabuk 11+4 haftalık hamileyim bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyo ve bu beni çok yordu sizinkiler geçti mi geçtiyse ne zaman geçti nasıl geçti ?
kahvesever__ Melisacabuk 4 Aydan sonra geçti canım çok zor zamanlar geçirdim ben de ilk 4 ay hiç birşey yiyemezdim 5 kilo verdim hafif şeyler tüketmeye çalış çorba salata sade ekmek peynir gibi kokusuz şeyler yersen mide. Bulantısı yapmıyordu bende
Nuurrrrrr Melisacabuk ilk dogumumda doğurana kadar sürmüştü ama çoğunun 12 14 arası bitiyor 2.ye hamileyim ne zaman başlıcak diye, bakıyorum kaçıncı haftada başladi sizin
bebegimveben35 14+2 deyim prilam kullanıyorum hatta tek e düşürdüm çok zorlamazsa 2.yi içmiyorum . Ama hala bulantı oluyor . Senin haftanda hala devam ediyordu. Umarım bian önce eski hayatımıza döneriz 🙏🏻👼
Trkan Ben 7+3 üm ve çok bulantım oluyordu. Doktorum bi hap verdi gece yatmadan 2 tane içiyorum ertesi tüm gün rahatım şükür 🙏🏻
gorky 17+5 olduk . Sarı leblebi geçirdi genelde arada tuzlu çubuk krakerde attım . Aşırı mide bulantılarım olmadı bu yüzden ☺️